La teva empresa de traduccions i serveis lingüístics

Des de 2004 oferim traduccions professionals en més de 40 idiomes, d’Europa i d’arreu del món. La nostra agència de traducció aposta per les noves tecnologies aplicades a la traducció per aconseguir documents de qualitat en qualsevol idioma, sempre complint els terminis de lliurament.

Col·laborem amb més de 400 traductors professionals amb anys d’experiència en el sector, que viuen i treballen al nostre país o en els seus països d’origen. Seleccionem als nostres traductors en funció del seu camp d’especialització i també del seu idioma matern, ja que un traductor sempre ha de traduir cap a la seva llengua nativa.

La nostra agència de traducció està ubicada a Barcelona i donem servei a la resta de l’Estat i a qualsevol país europeu i del món. Consulta els nostres serveis i posa’t en contacte amb nosaltres si tens qualsevol dubte. Volem ser el teu soci per cobrir totes les teves necessitats de traducció.

Traductors professionals

Seleccionem per tu traductors nadius especialitzats en qualsevol àrea de coneixement, en més de 40 idiomes. El procés de selecció ens permet crear equips de traductors de forma àgil i ràpida.

Traducció de llocs web

Per arribar a clients de tot el món és imprescindible traduir la teva presència online, ja siguin pàgines web, CMS com WordPress,  llocs de comerç electrònic o apps per a mòbils. Ens encanta la tecnologia i treballarem colze a colze amb els teus desenvolupadors per traduir els teus continguts.

Subtitulació

En els últims anys, plataformes com YouTube o Vimeo han multiplicat els continguts en format de vídeo. Una solució assequible i ràpida d’arribar a més clients és subtitular els teus vídeos corporatius i explicatius. Un cop feta la transcripció del text podràs traduir els subtítols a qualsevol idioma.

Traducció jurada

Serveis de traducció oficial i certificada en pràcticament qualsevol combinació d’idiomes. La majoria de documents que requereixen traducció jurada estan signats i segellats per un Notari o funcionari, i el millor és que ens enviïs un escanejat ben visible perquè et puguem donar pressupost.

Traduccions legals

La traducció jurídica és un camp d’especialització molt complex per al qual contractem lingüistes amb una sòlida formació en Dret. Treballem amb despatxos d’advocats i departaments jurídics d’empreses per oferir un servei de gran qualitat.

Màrqueting i Comunicació

En l’era de les xarxes socials i la proliferació dels continguts online, les empreses necessiten traduir amb rapidesa entrades de bloc, notes de premsa,   i newsletters,   publicacions a Facebook i Twitter. Contractem els traductors més creatius perquè els teus continguts en cada idioma no semblin una traducció.

Traducció financera

El sector bancari i financer, igual que el legal, requereix d’unes traduccions altament especialitzades que contenen informació sensible i confidencial. Tant si son informes comptables, pòlisses d’assegurances, auditories, contractes de finançament o estudis de viabilitat, els nostres traductors nadius estan especialitzats en aquests camps.

Projectes multilingües

Sabem el complicat que pot ser traduir un mateix document, de manera simultània, a 10 idiomes. Nosaltres ho fem fàcil i ho gestionem amb eficàcia i rapidesa. El nostre software de gestió ha obtingut la certificació de qualitat ISO 9001 i DIN EN 15038. Per a cada projecte us assignarem un gestor que us aconsellarà fins al lliurament final.

Traduccions tècniques

La traducció tècnica pot abastar tants tipus de traduccions com sectors hi ha a la indústria. Maquinària, productes químics, indústria automobilística, aeronàutica, enginyeria de telecomunicacions… Gestionem memòries de traducció i glossaris terminològics especialitzats perquè traduir et surti rendible.

ESmedo – Traduccions i Serveis Web

C/ Sardenya 229
08013 – Barcelona

Tel: +34 938 09 87 09