traducció professional comercial

Agència de traduccions

Especialistes en gestió de projectes multilingües. Apliquem les últimes tecnologies de traducció per traduir grans volums en terminis ajustats. Col·laborem amb més de 400 traductors nadius, tots ells especialitzats en diferents àrees de coneixement.

La teva empresa de traduccions i serveis web

 

Des de fa més de 15 anys ajudem les empreses a expandir-se en altres països i obrir nous mercats traduint els seus continguts. Traduïm des de pàgines web, simples documents en Word, documents en pdf fins a subtítols dels vídeos corporatius de l’empresa, manuals d’usuari o especificacions tècniques en InDesign. Volem ser la teva empresa de confiança i cobrir totes les teves necessitats de traducció i comunicació en qualsevol idioma. Des d’idiomes europeus habituals, com anglès o alemany, fins a idiomes més complexos, tant cultural com lingüísticament, com el coreà o l’àrab.

Per cobrir les teves necessitats de traducció, un gestor especialitzat s’encarrega de assessorar-te sobre la millor manera de traduir, sobretot si es tracta de grans volums de paraules, i ajudar-te a estalviar costos. Fem servir un programa de gestió específic per a empreses de traducció per donar-te pressupost en el menor temps possible, i que tot el procés sigui el més transparent possible.

Hem informatitzat tots els processos i t’oferim un panell de control des d’on sol·licitar pressupostos de forma còmoda i segura, i saber en tot moment en quina fase es troba el teu projecte de traducció.

Panell de control exclusiu per a clients

Des de la nostra plataforma, els clients poden fer un seguiment en temps real dels seus projectes de traducció. Aquí trobaràs tots els teus pressupostos, factures i arxius ordenats per projecte.

OTM és una plataforma avançada per a la gestió de projectes de traducció. Està avalada per les normes internacionals ISO 9001 i ISO 27001

Formulari encriptat i segur

El nostre formulari de sol·licitud de pressupost està certificat per la norma ISO 9001 i permet als nostres clients fer-nos arribar els seus documents de forma més segura que per e-mail. Des d’aquest formulari podràs pujar qualsevol tipus d’arxiu de fins a 500 MB. Els nostres gestors de projectes analitzaran el nombre de paraules i les repeticions de frases per donar-te el pressupost de traducció més ajustat.

 

Carrega els teus documents i calcula quant et costarà