Traduïm a bosnià la presència web de la teva empresa o negoci.

Amplia mercat i ven els teus productes i serveis també a Bòsnia i Hercegovina.

Què podem fer per tu?

T’agradaria tenir el teu WordPress en bosnià? O que els vídeos que publiques al teu web tinguessin Subtítols en bosnià? De vegades els petits detalls són els que marquen la diferència. Nosaltres t’assessorem i ens encarreguem de la localització espanyol-català-bosnià dels teus llocs web. Els avantatges de la localització enfront de la traducció és que el contingut s’adapta específicament a les necessitats i expectatives dels lectors de parla bosniana. Per això adaptem qualsevol referència cultural en català que no funcioni en la versió bosniana del teu web.

Un dels avantatges d’una bona traducció web a bosnià és que connectaràs immediatament amb clients de Bòsnia i Hercegovina. Els nostres traductors nadius, que dominen totes les subtileses de l’idioma, et garanteixen que les traduccions tindran l’efecte desitjat en els teus usuaris internacionals. Oblida’t de textos insulsos i mal redactats i aposta per continguts que interessin els teus potencials usuaris.

Arriba a més usuaris que visquin a Bòsnia i Hercegovina

Quan tradueixes el teu lloc web, el contingut és entès per un gran nombre de potencials clients de parla bosniana, la qual cosa incrementa les teves possibilitats d’èxit en mercats bosnians.

Augmenta les teves vendes a Bòsnia i Hercegovina

Els teus productes i serveis seran arribaran a clients bosnians. Si a més planifiques una estratègia de màrqueting multilingüe, les vendes de la teva empresa augmentaran considerablement.

Millora el teu SEO en bosnià

Traduir el teu web a bosnià millora el teu posicionament local a Google i et permet enfocar-te en les paraules clau que busquen els teus clients en la seva pròpia llengua.

Millora l’experiència de l’usuari

Traduir a bosnià millora l’experiència d’usuari d’una part dels teus clients estrangers, ja que entendran sense problemes els teus productes i serveis i navegaran còmodament pel web. Està comprovat que els usuaris prefereixen comprar sempre en webs que estiguin en el seu idioma.

 Traducció professional en bosnià

Portem anys oferint serveis de traducció català-bosnià. Ens esforcem per oferir la millor qualitat i atenció a client. Per això, seleccionem els millors traductors nadius bosnians amb excel·lents capacitats lingüístiques.

Els traductors entendran les particularitats del mercat de parla bosniana a què vulguis adreçar-te i, en cas de dubte, nosaltres farem sempre d’intermediaris per gestionar i solucionar qualsevol incidència.

Com a agència de traducció bosnià<>català ens encarreguem de la part tècnica i busquem el mètode més senzill i segur d’exportar i importar el contingut traduït.

El nostre servei especialitzat de traducció web català-bosnià és la millor manera d’evitar sorpreses i imprevistos. Els nostres traductors són nadius de la llengua cap a la qual tradueixen, i a més estan especialitzats en l’àrea de coneixement de la teva empresa. Podeu estar segurs que res quedarà a l’atzar.

Necessites una traducció? O una localització? Com a agència de traducció, t’assessorem sobre la millor estratègia per traduir el teu web a bosnià.

Com es tradueix un lloc web a bosnià?

Intentem que el procés de traducció sigui el més directe i fàcil possible. Posem en marxa diferents estratègies per traduir webs en qualsevol plataforma o CMS, tant botigues en línia com blogs o webs informatives.

Treballem amb arxius HTML escrits en JavaScript, xhtml o PHP, i amb gestors de continguts com WordPress o Joomla, respectant sempre el codi i oferint traduccions sense errors de format. En llocs web construïts amb WordPress, instal·lem i configurem el plugin multilingüe WPML, que ens permeten importar el contingut directament des del teu web i traduir-lo a bosnià.

Però si prefereixes que no tinguem accés al teu CMS, sempre pots enviar-nos els continguts en un Word o Excel i nosaltres ho traduirem a bosnià perquè ho importis com vulguis.

Vols traduir el teu web a bosnià per arribar a més clients i millorar les vendes online? Tant si ets una petita empresa que vol expandir-se en Bòsnia i Hercegovina, com si treballes en una gran companyia que pretén arribar a un públic estranger, invertir en un lloc web multilingüe sempre és un aposta segura.

Som un proveïdor de serveis lingüístics amb molts anys d’experiència. Oferim pressupostos tancats en menys d’una hora, un servei de traducció català-bosnià ràpid i flexible, i unes tarifes assequibles perquè la teva obertura a mercats bosnians no et suposi una despesa excessiva.

Els nostres serveis de traducció de pàgines web són la solució perfecta per a qualsevol tipus de presència web. Has posat a la venda un producte innovador i t’agradaria arribar també a clients d’altres llocs com ara Bòsnia i Hercegovina? Et proposem traduir la teva botiga online de forma ràpida i segura, i et garantim arribar a qualsevol part de món i augmentar exponencialment els teus ingressos.

Tens un lloc web purament informatiu on exposes i expliques els teus productes i serveis? Tant si ets una ONG, un organisme públic o una assessoria, els nostres serveis de traducció web et garanteixen que el concepte i els objectius del teu negoci es traduiran correctament a bosnià.

 

Fes la teva consulta

11 + 9 =

Resum de la llengua bosniana

El bosnià és un idioma eslau parlat principalment a Bòsnia i Hercegovina. El parlen uns 2,2 milions de persones. El bosnià va començar a emergir com a idioma diferenciat després de la desintegració de Iugoslàvia en els anys noranta.

Es va convertir en un dels idiomes oficials de Bòsnia i Hercegovina el 1994, juntament amb el croat i el serbi.

El bosnià s'escriu amb els alfabets ciríl·lic i llatí. Antigament s'escrivia amb una versió de l'alfabet ciríl·lic conegut com ciríl·lic bosnià, de finals del segle X. Aquest alfabet només s'usava a Bòsnia. Durant el període otomà, el bosnià s'escrivia amb una versió de l'alfabet àrab.

El primer diccionari de bosnià, un glossari bosnià-turc, escrit per Muhamed Hevaji Uskufi, data de 1631.

El bosnià està estretament relacionat amb el croat, el serbi i el montenegrí, i els seus parlants s'entenen entre si.