Traduïm a italià la presència web de la teva empresa o negoci.

Amplia mercat i ven els teus productes i serveis també a Itàlia, Suïssa.

Què podem fer per tu?

T’agradaria tenir el teu WordPress en italià? O que els vídeos que publiques al teu web tinguessin Subtítols en italià? De vegades els petits detalls són els que marquen la diferència. Nosaltres t’assessorem i ens encarreguem de la localització espanyol-català-italià dels teus llocs web. Els avantatges de la localització enfront de la traducció és que el contingut s’adapta específicament a les necessitats i expectatives dels lectors de parla italiana. Per això adaptem qualsevol referència cultural en català que no funcioni en la versió italiana del teu web.

Un dels avantatges d’una bona traducció web a italià és que connectaràs immediatament amb clients de Itàlia, Suïssa. Els nostres traductors nadius, que dominen totes les subtileses de l’idioma, et garanteixen que les traduccions tindran l’efecte desitjat en els teus usuaris internacionals. Oblida’t de textos insulsos i mal redactats i aposta per continguts que interessin els teus potencials usuaris.

Arriba a més usuaris que visquin a Itàlia, Suïssa

Quan tradueixes el teu lloc web, el contingut és entès per un gran nombre de potencials clients de parla italiana, la qual cosa incrementa les teves possibilitats d’èxit en mercats italians.

Augmenta les teves vendes a Itàlia, Suïssa

Els teus productes i serveis seran arribaran a clients italians. Si a més planifiques una estratègia de màrqueting multilingüe, les vendes de la teva empresa augmentaran considerablement.

Millora el teu SEO en italià

Traduir el teu web a italià millora el teu posicionament local a Google i et permet enfocar-te en les paraules clau que busquen els teus clients en la seva pròpia llengua.

Millora l’experiència de l’usuari

Traduir a italià millora l’experiència d’usuari d’una part dels teus clients estrangers, ja que entendran sense problemes els teus productes i serveis i navegaran còmodament pel web. Està comprovat que els usuaris prefereixen comprar sempre en webs que estiguin en el seu idioma.

 Traducció professional en italià

Portem anys oferint serveis de traducció català-italià. Ens esforcem per oferir la millor qualitat i atenció a client. Per això, seleccionem els millors traductors nadius italians amb excel·lents capacitats lingüístiques.

Els traductors entendran les particularitats del mercat de parla italiana a què vulguis adreçar-te i, en cas de dubte, nosaltres farem sempre d’intermediaris per gestionar i solucionar qualsevol incidència.

Com a agència de traducció italià<>català ens encarreguem de la part tècnica i busquem el mètode més senzill i segur d’exportar i importar el contingut traduït.

El nostre servei especialitzat de traducció web català-italià és la millor manera d’evitar sorpreses i imprevistos. Els nostres traductors són nadius de la llengua cap a la qual tradueixen, i a més estan especialitzats en l’àrea de coneixement de la teva empresa. Podeu estar segurs que res quedarà a l’atzar.

Necessites una traducció? O una localització? Com a agència de traducció, t’assessorem sobre la millor estratègia per traduir el teu web a italià.

Com es tradueix un lloc web a italià?

Intentem que el procés de traducció sigui el més directe i fàcil possible. Posem en marxa diferents estratègies per traduir webs en qualsevol plataforma o CMS, tant botigues en línia com blogs o webs informatives.

Treballem amb arxius HTML escrits en JavaScript, xhtml o PHP, i amb gestors de continguts com WordPress o Joomla, respectant sempre el codi i oferint traduccions sense errors de format. En llocs web construïts amb WordPress, instal·lem i configurem el plugin multilingüe WPML, que ens permeten importar el contingut directament des del teu web i traduir-lo a italià.

Però si prefereixes que no tinguem accés al teu CMS, sempre pots enviar-nos els continguts en un Word o Excel i nosaltres ho traduirem a italià perquè ho importis com vulguis.

Vols traduir el teu web a italià per arribar a més clients i millorar les vendes online? Tant si ets una petita empresa que vol expandir-se en Itàlia, Suïssa, com si treballes en una gran companyia que pretén arribar a un públic estranger, invertir en un lloc web multilingüe sempre és un aposta segura.

Som un proveïdor de serveis lingüístics amb molts anys d’experiència. Oferim pressupostos tancats en menys d’una hora, un servei de traducció català-italià ràpid i flexible, i unes tarifes assequibles perquè la teva obertura a mercats italians no et suposi una despesa excessiva.

Els nostres serveis de traducció de pàgines web són la solució perfecta per a qualsevol tipus de presència web. Has posat a la venda un producte innovador i t’agradaria arribar també a clients d’altres llocs com ara Itàlia, Suïssa? Et proposem traduir la teva botiga online de forma ràpida i segura, i et garantim arribar a qualsevol part de món i augmentar exponencialment els teus ingressos.

Tens un lloc web purament informatiu on exposes i expliques els teus productes i serveis? Tant si ets una ONG, un organisme públic o una assessoria, els nostres serveis de traducció web et garanteixen que el concepte i els objectius del teu negoci es traduiran correctament a italià.

 

Fes la teva consulta

8 + 3 =

Resum de la llengua italiana

L'italià és una llengua romanç amb molts dialectes, i es va formar a partir dels dialectes llatins.

La llengua escrita italiana moderna es basa en el toscà, que es va establir com a llengua literària durant els segles XIV i XV amb les obres de Dante, Petrarca i Boccaccio.