Austràlia

Idiomes que es parlen a Austràlia: Anglès.

Creixement del PIB: 2,2%
PIB per càpita: $ 53.800
Balança comercial / Producte Interior Brut: -2,6%
Població: 23.500.000 habitants
Deute públic / PIB: 41%
Taxa d'atur: 5,6%
Inflació: 2%

Economia d'Austràlia

Austràlia és un mercat obert amb restriccions mínimes a la importació de béns i serveis. El procés d'obertura ha augmentat la productivitat, ha estimulat el creixement i ha fet que l'economia sigui més flexible i dinàmica. Austràlia té un paper actiu en l'OMC, APEC, el G-20 i altres fòrums comercials. El Tractat de Lliure Comerç (TLC) d'Austràlia amb la Xina va entrar en vigor el 2015, incorporant-se als TLC existents amb la República de Corea, Japó, Xile, Malàisia, Nova Zelanda, Singapur, Tailàndia i els Estats Units, i un TLC regional amb l'ASEAN i Nova Zelanda.

Austràlia segueix negociant acords bilaterals amb Indonèsia, així com acords més amplis amb els seus veïns de el Pacífic i els països de el Consell de Cooperació del Golf, i una Associació Econòmica Global Regional per a Àsia que inclou als 10 països de l'ASEAN i la Xina, el Japó, Corea, Nova Zelanda i Índia. Austràlia és un important exportador de recursos naturals, energia i aliments. Els abundants i diversos recursos naturals d'Austràlia atreuen alts nivells d'inversió estrangera i inclouen extenses reserves de carbó, ferro, coure, or, gas natural, urani i fonts d'energia renovable. Una sèrie d'inversions, com el projecte de gas natural líquid de Gorgona, per valor de 40.000 milions de dòlars, ampliaran considerablement el sector dels recursos.

Durant gairebé dos decennis, fins a 2017, Austràlia es va beneficiar d'un augment espectacular de les seves relacions comercials. Com els preus d'exportació augmentaven més ràpidament que els preus d'importació, l'economia va experimentar un creixement continuat, un baix nivell d'atur, una inflació continguda, un deute públic molt baixa i un sistema financer fort i estable. Austràlia va començar el 2018 enfrontant-se a una sèrie de limitacions de creixement, causades principalment per la forta caiguda dels preus mundials dels principals productes bàsics d'exportació. La demanda de recursos i energia d'Àsia i especialment de la Xina està creixent a un ritme més lent, i les fortes caigudes dels preus d'exportació han tingut un impacte en el creixement.

Agència de traducció Català-Anglès

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Austràlia? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Anglès… Oferim serveis de traducció tècnica Anglès-Català, traducció legal Anglès-Català, traducció de llocs web Anglès-Català, o traducció de subtítols Anglès-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Anglès a Austràlia i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.