Àustria

Idiomes que es parlen a Àustria: Alemany.

Creixement del PIB: 3%
PIB per càpita: $ 47.300
Balança comercial / Producte Interior Brut: 1,9%
Població: 8.800.000 habitants
Deute públic / PIB: 79%
Taxa d'atur: 5,5%
Inflació: 2,2%

Economia d'Àustria

Àustria és una economia de mercat ben desenvolupada amb una mà d'obra qualificada i un alt nivell de vida. Està estretament vinculada a altres economies de la UE, especialment a la d'Alemanya, però també a la dels Estats Units, el seu tercer soci comercial. La seva economia es caracteritza per un important sector de serveis, un sector industrial sòlid i un sector agrícola petit però molt desenvolupat. El creixement econòmic austríac es va enfortir el 2017, amb un augment del 2,9% del PIB. Les exportacions austríaques, que representen al voltant del 60% del PIB, van augmentar un 8,2% el 2017. La taxa d'atur a Àustria es va reduir entre un 0,3% i un 5,5%, un índex baix per als estàndards europeus, però segueix sent la segona taxa més alta des del final de la Segona Guerra Mundial, impulsada per l'augment del nombre de refugiats i migrants de la UE que entren al mercat laboral. La situació fiscal d'Àustria, en comparació amb la d'altres països de la zona euro, es considera bona.

El dèficit pressupostari es va situar en un 0,7% del PIB el 2017 i el deute públic va tornar a baixar fins al 78,4% el PIB el 2017, després d'arribar a un màxim del 84,6% el 2015, després de la postguerra. El Govern austríac ha anunciat que té previst equilibrar el pressupost fiscal el 2019. En 2017 van desaparèixer alguns riscos externs, com l'exposició dels bancs austríacs a Europa central i oriental, la crisi dels refugiats i els continus disturbis a Rússia/Ucraïna, però segueixen sent un factor decisiu per a l'economia austríaca. L'exposició al sector bancari rus i una profunda relació energètica amb Rússia constitueixen un altre risc. A l'octubre de 2017, Àustria va triar un nou govern més favorable per a les empreses, amb una campanya enfocada a reduir la burocràcia, millorar l'eficiència del sector públic, reduir el proteccionisme laboral i oferir incentius a la inversió.

Agència de traducció Català-Alemany

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Àustria? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Alemany… Oferim serveis de traducció tècnica Alemany-Català, traducció legal Alemany-Català, traducció de llocs web Alemany-Català, o traducció de subtítols Alemany-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Alemany a Àustria i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.

Promoción -10%

Consigue tu cupón con un 10% de descuento en tu primer encargo de traducción. Canjéalo en nuestro formulario online.

¡Gracias! Pronto recibirás tu cupón de descuento.