Canadà

Idiomes que es parlen a Canadà: Anglès, Francès.

Creixement del PIB: 3%
PIB per càpita: $ 45.000
Balança comercial / Producte Interior Brut: -2,9%
Població: 35.900.000 habitants
Deute públic / PIB: 90%
Taxa d'atur: 6,3%
Inflació: 1,6%

Economia del Canadà

Canadà és similar als Estats Units pel seu sistema econòmic orientat al mercat, el seu esquema de producció i el seu alt nivell de vida. Des de la Segona Guerra Mundial, l'impressionant creixement dels sectors manufacturer, miner i de serveis ha transformat a la nació d'una economia majorment rural a una economia principalment industrial i urbana. Canadà posseeix un important sector de petroli i gas natural. La majoria de la producció de petroli cru derivat de sorres petrolíferes es troba a les províncies occidentals, especialment a Alberta. Canadà ocupa el tercer lloc del món en reserves de petroli, després de Veneçuela i Aràbia Saudita, i és el setè major productor de petroli del món.

El Tractat de Lliure Comerç Canadà-EUA de 1989 i el Tractat de Lliure Comerç d'Amèrica de Nord de 1994 (que inclou a Mèxic) van augmentar dràsticament el comerç i la integració econòmica entre els EUA i Canadà. Canadà i els Estats Units gaudeixen de la relació bilateral de comerç i inversió més completa del món, amb un comerç de béns i serveis de més de 680.000 milions de dòlars el 2017, i un volum d'inversions bidireccionals de més de 800.000 milions de dòlars. Més de tres quartes parts de les exportacions anuals de mercaderies de Canadà estan destinades als Estats Units. Canadà és el major proveïdor estranger d'energia als Estats Units, incloent petroli, gas natural i energia elèctrica, i una font principal d'importacions d'urani dels Estats Units. Gràcies als seus abundants recursos naturals, la seva mà d'obra altament qualificada i el seu modern mercat borsari, Canadà va gaudir d'un sòlid creixement econòmic entre 1993 i 2007. La crisi econòmica mundial de 2007-2008 va portar a l'economia canadenca a una forta recessió a finals de 2008, i Ottawa va registrar el seu primer dèficit fiscal el 2009 després de 12 anys de superàvit. Els principals bancs del Canadà van sortir de la crisi financera de 2008-09 entre els més forts del món, a causa de la tradició del sector financer de pràctiques creditícies conservadores i una forta capitalització.

L'economia del Canadà va registrar un fort creixement el 2017 del 3%, però la majoria dels analistes preveuen que el creixement econòmic del Canadà tornarà a caure fins al 2% el 2018.

Agència de traducció Català-Anglès, Francès

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Canadà? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Anglès, Francès… Oferim serveis de traducció tècnica Anglès, Francès-Català, traducció legal Anglès, Francès-Català, traducció de llocs web Anglès, Francès-Català, o traducció de subtítols Anglès, Francès-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Anglès, Francès a Canadà i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.

Promoción -10%

Consigue tu cupón con un 10% de descuento en tu primer encargo de traducción. Canjéalo en nuestro formulario online.

¡Gracias! Pronto recibirás tu cupón de descuento.