Eslovàquia

Idiomes que es parlen a Eslovàquia: Eslovac.

Creixement del PIB: 3,4%
PIB per càpita: $ 17.600
Balança comercial / Producte Interior Brut: -2,1%
Població: 5.400.000 habitants
Deute públic / PIB: 51%
Taxa d'atur: 8,1%
Inflació: 1,3%

Economia d'Eslovàquia

L'economia d'Eslovàquia va patir un alentiment en els primers anys després de la seva separació de la República Txeca el 1993, a causa del lideratge autoritari de país i als alts nivells de corrupció. Però les reformes econòmiques aplicades després del 1998 han col·locat a Eslovàquia en un camí de fort creixement. Amb una població de 5,4 milions d'habitants, la República Eslovaca té una economia petita i oberta impulsada principalment per les exportacions d'automòbils i electrònica, que representen més del 80% del PIB. Eslovàquia es va incorporar a la UE el 2004 i a la zona euro el 2009. El sector bancari del país és sòlid i de titularitat predominantment estrangera.

Eslovàquia ha estat un campió regional de la IED durant diversos anys, atractiu degut a la mà d'obra relativament barata però qualificada, i a la seva ubicació geogràfica al cor d'Europa Central. Les exportacions i la inversió han estat els principals motors del fort creixement d'Eslovàquia en els últims anys.
La taxa d'atur va caure a mínims històrics el 2017, i l'augment dels salaris va impulsar l'augment del consum, que va exercir un paper més destacat en el creixement del PIB el 2017. Sembla que les perspectives de creixement d'Eslovàquia continuaran sent bones durant els propers anys. Entre les qüestions nacionals més urgents que poden amenaçar l'atractiu del mercat eslovac es troben l'escassetat de mà d'obra qualificada, els problemes de corrupció i un poder judicial insuficient, així com una lenta transició a una economia basada en la innovació.

El sector de l'energia es caracteritza per una supervisió reguladora impredictible i pels alts costos, en part impulsats per la interferència del govern en les tarifes regulades. A més, els intents del govern per mantenir baixos els preus de l'energia a les llars podrien perjudicar la rendibilitat de les empreses energètiques nacionals i, al mateix temps, soscavar les iniciatives d'eficiència energètica.

Agència de traducció Català-Eslovac

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Eslovàquia? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Eslovac… Oferim serveis de traducció tècnica Eslovac-Català, traducció legal Eslovac-Català, traducció de llocs web Eslovac-Català, o traducció de subtítols Eslovac-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Eslovac a Eslovàquia i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.

Promoción -10%

Consigue tu cupón con un 10% de descuento en tu primer encargo de traducción. Canjéalo en nuestro formulario online.

¡Gracias! Pronto recibirás tu cupón de descuento.