Holanda

Idiomes que es parlen a Holanda: Holandès.

Creixement del PIB: 2,9%
PIB per càpita: $ 48.200
Balança comercial / Producte Interior Brut: 10,5%
Població: 17.200.000 habitants
Deute públic / PIB: 57%
Taxa d'atur: 4,9%
Inflació: 1,3%

Economia de Països Baixos

Els Països Baixos, la sisena economia més gran de la Unió Europea, té un paper important com a centre europeu de transport, amb un superàvit comercial elevat, relacions laborals estables i un baix nivell d'atur. La indústria se centra en el processament d'aliments, productes químics, refinació de petroli i maquinària elèctrica. Un sector agrícola altament mecanitzat empra només al 2% de la mà d'obra, però proporciona grans excedents per al processament d'aliments i reforça la posició de país com el segon exportador agrícola més gran de món. Els Països Baixos formen part de la zona euro i, com a tal, la seva política monetària està controlada pel Banc Central Europeu. El sector financer holandès està molt concentrat, amb quatre bancs comercials que posseeixen més del 80% dels actius bancaris. El 2008, durant la crisi financera, el dèficit del pressupost públic va arribar al 5,3% del PIB.

Després d'una prolongada recessió entre 2009 i 2013, durant la qual la desocupació es va duplicar fins al 7,4% i el consum de les llars es va contraure durant quatre anys consecutius, el creixement econòmic va començar a avançar el 2014.

Des de 2010, el govern del primer ministre Mark Rutte ha implantat importants mesures d'austeritat per millorar les finances públiques i ha aplicat reformes estructurals en àrees polítiques clau, incloent el mercat laboral, el sector de l'habitatge, el mercat energètic i el sistema de pensions. El 2017, el pressupost de l'Estat va tornar a registrar un superàvit del 0,7% del PIB, amb un creixement econòmic del 3,2%, i el PIB per càpita va superar finalment els nivells previs a la crisi. La política fiscal anunciada pel nou govern de coalició de 2018-2021 preveu augments en el consum del govern i en la inversió pública, impulsant la demanda interna i el consum i la inversió de les llars. La política del nou govern també preveu augmentar la demanda de treballadors dels sectors públic i privat, i preveu un nou descens de la taxa d'atur, que arribarà al 4,8% el 2017.

Agència de traducció Català-Holandès

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Holanda? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Holandès… Oferim serveis de traducció tècnica Holandès-Català, traducció legal Holandès-Català, traducció de llocs web Holandès-Català, o traducció de subtítols Holandès-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Holandès a Holanda i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.