Itàlia

Idiomes que es parlen a Itàlia: Italià.

Creixement del PIB: 1,5%
PIB per càpita: $ 32.000
Balança comercial / Producte Interior Brut: 2,8%
Població: 62.200.000 habitants
Deute públic / PIB: 132%
Taxa d'atur: 11,3%
Inflació: 1,3%

Economia d'Itàlia

L'economia d'Itàlia té una regió septentrional altament industrialitzada, dominada per empreses privades, i una regió meridional agrícola menys desenvolupada i altament subvencionada, amb altes taxes d'atur. L'economia italiana està impulsada en gran mesura per la fabricació de béns de consum d'alta qualitat produïts per petites i mitjanes empreses, moltes d'elles de propietat familiar. Itàlia també té una economia submergida considerable, que segons algunes estimacions representa fins al 17% del PIB. Aquestes activitats són més comuns en els sectors de l'agricultura, la construcció i els serveis.

Itàlia és la tercera economia més gran de la zona euro, però el seu deute públic és excepcionalment alt i els seus impediments estructurals al creixement l'han fet vulnerable a l'escrutini dels mercats financers. El deute públic ha augmentat constantment des de 2007, aconseguint el 131% del PIB el 2017. La preocupació dels inversors per Itàlia i la crisi més àmplia de l'eurozona es va alleujar el 2013, reduint els costos d'endeutament d'Itàlia sobre el deute sobirà de l'Estat a partir dels registres de l'era euro. El govern encara s'enfronta a la pressió dels inversors i dels socis europeus pels esforços per abordar els problemes econòmics estructurals d'Itàlia, incloses la ineficàcia del mercat laboral, la lentitud del sistema judicial i la debilitat del sector bancari.

L'economia italiana va reprendre un creixement modest a la fi del 2014 per primera vegada des de 2011. En 2015-16, l'economia italiana va créixer al voltant de l'1% cada any, i el 2017 el creixement es va accelerar fins al 1,5% del PIB. El 2017, la desocupació global era del 11,4%, però l'atur juvenil seguia sent elevat (37,1%). Es preveu que el creixement del PIB disminueixi lleugerament el 2018.

Agència de traducció Català-Italià

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Itàlia? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Italià… Oferim serveis de traducció tècnica Italià-Català, traducció legal Italià-Català, traducció de llocs web Italià-Català, o traducció de subtítols Italià-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Italià a Itàlia i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.