Malta

Idiomes que es parlen a Malta: Maltès.

Creixement del PIB: 6,7%
PIB per càpita: $ 26.900
Balança comercial / Producte Interior Brut: 13,6%
Població: 400.000 habitants
Deute públic / PIB: 51%
Taxa d'atur: 4,6%
Inflació: 1,3%

Economia de Malta

L'economia de lliure mercat de Malta (l'economia més petita de la zona euro) depèn en gran mesura del comerç de béns i serveis, principalment amb Europa. Malta produeix menys de la quarta part de les seves necessitats alimentàries, té un subministrament limitat d'aigua dolça i poques fonts d'energia domèstica. L'economia de Malta depèn del comerç exterior, de la indústria manufacturera i del turisme. Malta es va incorporar a la UE el 2004 i va adoptar l'euro l'1 de gener del 2008. Malta ha capejat la crisi de la zona euro millor que la majoria dels Estats membres de la UE per la seva baixa ràtio deute/PIB i la solidesa financera del sector bancari. Té una de les taxes d'atur més baixes d'Europa, i el creixement s'ha recuperat totalment des de la recessió del 2009. Entre 2014 i 2016, Malta va liderar el creixement a la zona euro, amb un creixement superior al 4,5% anual. El sector de serveis de Malta segueix creixent, amb un creixement sostingut dels serveis financers i dels jocs d'atzar en línia.

El sistema fiscal resulta molt atractiu als inversors estrangers, tot i que els debats dins de la UE sobre les mesures contra l'evasió fiscal han suscitat preocupació entre els proveïdors de serveis financers i d'assegurances de Malta, ja que les mesures adoptades podrien tenir un impacte significatiu en aquests sectors. El sector turístic també va créixer, i el 2016 es van registrar xifres rècord de passatgers que van arribar per avió i en creuers. El creixement del PIB de Malta segueix sent fort i se sustenta en un mercat laboral fort. El govern ha implementat nous programes, incloent guarderies gratuïtes per fomentar la conciliació laboral. L'alt cost dels préstecs i el reduït mercat laboral continuen sent obstacles per al futur creixement econòmic. Cada vegada més, molts immigrants europeus es muden a Malta per treball, encara que els salaris continuen sent baixos en comparació amb la resta de països europeus. La inflació segueix sent baixa.

Agència de traducció Català-Maltès

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Malta? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Maltès… Oferim serveis de traducció tècnica Maltès-Català, traducció legal Maltès-Català, traducció de llocs web Maltès-Català, o traducció de subtítols Maltès-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Maltès a Malta i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.