Traducció de WordPress en estonià

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a estonià o de estonià a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Estònia.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a estonià?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en estonià estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a estonià et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Estònia.

Els nostres traductors nadius de llengua estoniana traslladaran fidelment els continguts a estonià amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients estonians.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors estonià-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a estonià sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma estonià que es parlen a Estònia

Totes les nostres traduccions de WordPress a estonià inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-estonià) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a estonià també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris estonians. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a estonià.

Woocommerce: la botiga en línia també en estonià

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a estonià o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a estonià tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a estonià i comença a vendre també a Estònia

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a estonià

Fes la teva consulta

11 + 9 =

Orígens de la llengua estoniana

L'estonià és una llengua ugrofinesa, un subgrup europeu de la família de llengües uràliques. L'estonià està estretament relacionat amb el finlandès, tant és així que els finlandesos i els estonians es poden entendre fàcilment.

En general hi ha dos dialectes: l'estonià septentrional, que es parla a la major part del país i també constitueix la base de la llengua escrita; i el dialecte meridional al sud de Tartul. En el transcurs de la seva història més recent, l'estonià ha estat sotmès a influències lingüístiques de l'alt i baix alemany, i durant el passat segle especialment del rus.

Promoción -10%

Consigue tu cupón con un 10% de descuento en tu primer encargo de traducción. Canjéalo en nuestro formulario online.

¡Gracias! Pronto recibirás tu cupón de descuento.