Traducció de WordPress en francès

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a francès o de francès a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Bèlgica, Canadà, França, Suïssa.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a francès?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en francès estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a francès et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Bèlgica, Canadà, França, Suïssa.

Els nostres traductors nadius de llengua francesa traslladaran fidelment els continguts a francès amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients francòfons.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors francès-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a francès sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma francès que es parlen a Bèlgica, Canadà, França, Suïssa

Totes les nostres traduccions de WordPress a francès inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-francès) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a francès també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris francòfons. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a francès.

Woocommerce: la botiga en línia també en francès

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a francès o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a francès tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a francès i comença a vendre també a Bèlgica, Canadà, França, Suïssa

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a francès

Fes la teva consulta

5 + 4 =

Orígens de la llengua francesa

El francès es va desenvolupar a partir del llatí vulgar de la Gàl·lia, originalment celta, i es va dividir en tres grans grups dialectals: el francès septentrional, el provençal al sud i el franc-provençal a l'est.

Al segle XIII, el dialecte francès del nord de Île-de-France es va convertir en el model per a tota la regió, i a principis de segle XVII es va desenvolupar una llengua escrita uniforme.

El francès canadenc ha estat objecte de certes modificacions, ja que no està tan fortament subjecte a les normes lingüístiques de l'Académie française.