Traducció de WordPress en gallec

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a gallec o de gallec a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Galícia.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a gallec?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en gallec estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a gallec et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Galícia.

Els nostres traductors nadius de llengua gallega traslladaran fidelment els continguts a gallec amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients gallegoparlants.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors gallec-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a gallec sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma gallec que es parlen a Galícia

Totes les nostres traduccions de WordPress a gallec inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-gallec) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a gallec també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris gallegoparlants. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a gallec.

Woocommerce: la botiga en línia també en gallec

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a gallec o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a gallec tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a gallec i comença a vendre també a Galícia

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a gallec

Fes la teva consulta

11 + 15 =

Orígens de la llengua gallega

S'observen diferències dialectals entre les formes septentrionals i meridionals del galaicoportugués en textos del segle XIII, però els dos dialectes eren prou similars com per mantenir un alt nivell d'unitat cultural fins a mitjan segle XIV, el que va donar lloc a lírica galaicoportuguesa. Les diferències han continuat fins al dia d'avui, derivant en les actuals llengües modernes de gallec i portuguès.

El lèxic del gallec és predominantment d'extracció llatina, encara que també conté un nombre important de lèxic d'origen germànic. També ha rebut, principalment a través de l'espanyol, diversos vocables de l'àrab.