Traducció de WordPress en hebreu

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a hebreu o de hebreu a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Israel.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a hebreu?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en hebreu estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a hebreu et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Israel.

Els nostres traductors nadius de llengua hebrea traslladaran fidelment els continguts a hebreu amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients hebreus.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors hebreu-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a hebreu sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma hebreu que es parlen a Israel

Totes les nostres traduccions de WordPress a hebreu inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-hebreu) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a hebreu també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris hebreus. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a hebreu.

Woocommerce: la botiga en línia també en hebreu

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a hebreu o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a hebreu tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a hebreu i comença a vendre també a Israel

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a hebreu

Fes la teva consulta

9 + 14 =

Orígens de la llengua hebrea

L'hebreu forma part del grup de llengües semítiques cananees. Va ser l'idioma dels primers jueus, però a partir del 586 a.C. va començar a ser reemplaçat per l’arameu. Cap a l'any 200 d.C. l'ús de l'hebreu com a idioma quotidià va deixar d'existir, però seguia sent utilitzat per a funcions literàries i religioses, així com de lingua franca entre els jueus de diferents països.

A mitjans el segle XIX es van fer els primers esforços perquè l'hebreu ressorgís com a llengua quotidiana. La persona que més es va involucrar va ser Eliezer Ben Yehuda (1858-1922). Va ser el primer a utilitzar exclusivament l'hebreu a casa, i va promoure el seu ús també a les escoles.

Avui dia, l'hebreu és parlat per uns 5 milions de persones, principalment a Israel, on és idioma oficial juntament amb l'àrab. En total, 2 milions de persones parlen hebreu a Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Estats Units, França, Cisjordània i Gaza, Panamà i Regne Unit.