Traducció de WordPress en hongarès

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a hongarès o de hongarès a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Hongria.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a hongarès?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en hongarès estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a hongarès et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Hongria.

Els nostres traductors nadius de llengua hongaresa traslladaran fidelment els continguts a hongarès amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients hongaresos.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors hongarès-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a hongarès sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma hongarès que es parlen a Hongria

Totes les nostres traduccions de WordPress a hongarès inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-hongarès) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a hongarès també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris hongaresos. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a hongarès.

Woocommerce: la botiga en línia també en hongarès

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a hongarès o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a hongarès tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a hongarès i comença a vendre també a Hongria

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a hongarès

Fes la teva consulta

5 + 11 =

Orígens de la llengua hongaresa

L'hongarès és l'única llengua parlada a Europa Central que no pertany a la família de les llengües indoeuropees. Aquesta és una de les raons per les que es considera una llengua molt difícil d'aprendre. Es calcula que hi ha uns 15 milions de parlants nadius d'hongarès, dels quals uns 10,2 milions viuen a Hongria.

Juntament amb el finlandès i l'estonià, l'hongarès és un dels representants europeus de les llengües ugrofinesas, tot i que l'hongarès és molt diferent de les altres dues. L'origen d'aquest grup lingüístic encara no està clar.

Els primers documents escrits de la llengua hongaresa es remunten al segle XIII.  L'hongarès s'escriu amb caràcters llatins.