Traducció de WordPress en maltès

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a maltès o de maltès a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Malta.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a maltès?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en maltès estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a maltès et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Malta.

Els nostres traductors nadius de llengua maltesa traslladaran fidelment els continguts a maltès amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients maltesos.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors maltès-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a maltès sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma maltès que es parlen a Malta

Totes les nostres traduccions de WordPress a maltès inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-maltès) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a maltès també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris maltesos. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a maltès.

Woocommerce: la botiga en línia també en maltès

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a maltès o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a maltès tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a maltès i comença a vendre també a Malta

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a maltès

Fes la teva consulta

14 + 14 =

Orígens de la llengua maltesa

El maltès és l'únic idioma de la família de llengües semítiques que està oficialment alfabetitzat en llatí.

El maltès va evolucionar a partir de l'àrab magribí. El vocabulari també està fortament influït per l'italià de Sicília. L'alfabet i la gramàtica es basen en el llatí. El maltès és una llengua oficial d'alt valor simbòlic per a la identitat nacional. No obstant això, l'italià i l'anglès són majoritaris en el dia a dia.