Traducció de WordPress en polonès

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a polonès o de polonès a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Polònia.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a polonès?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en polonès estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a polonès et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Polònia.

Els nostres traductors nadius de llengua polonesa traslladaran fidelment els continguts a polonès amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients polonesos.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors polonès-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a polonès sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma polonès que es parlen a Polònia

Totes les nostres traduccions de WordPress a polonès inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-polonès) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a polonès també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris polonesos. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a polonès.

Woocommerce: la botiga en línia també en polonès

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a polonès o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a polonès tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a polonès i comença a vendre també a Polònia

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a polonès

Fes la teva consulta

4 + 13 =

Orígens de la llengua polonesa

El polonès pertany, juntament amb el txec i l'eslovac, al grup eslau occidental de llengües indoeuropees. S'escriu amb caràcters llatins. El polonès es caracteritza per conservar les antigues nasals eslaves i perquè s'accentuen les penúltimes síl·labes.

Els dialectes són el gran polonès (en Posin), el polonès menor (a Cracòvia) i el mazovià (a Varsòvia).