Traducció de WordPress en turc

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a turc o de turc a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Turquia, Xipre.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a turc?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en turc estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a turc et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Turquia, Xipre.

Els nostres traductors nadius de llengua turca traslladaran fidelment els continguts a turc amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients turcs.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors turc-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a turc sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma turc que es parlen a Turquia, Xipre

Totes les nostres traduccions de WordPress a turc inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-turc) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a turc també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris turcs. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a turc.

Woocommerce: la botiga en línia també en turc

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a turc o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a turc tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a turc i comença a vendre també a Turquia, Xipre

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a turc

Fes la teva consulta

11 + 8 =

Orígens de la llengua turca

El turc pertany al grup de llengües turqueses septentrionals, una branca del grup altaic de la família de llengües uralo-altaiques.

Al principi, l'otomà va tenir moltes influències lèxiques de l'àrab i el persa. Durant les reformes de Kemal Atatürk el 1922, el turc de Constantinoble va eliminar els estrangerismes i es va convertir en llengua escrita. Des de 1928 s'escriu amb l'alfabet llatí.