traducciones juradas

Traductors nadius de llengua àrab

Seleccionem els millors traductors professionals català-àrab. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-àrab.

Serveis lingüístics en llengua àrab

Necessites traduir a àrab manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Aràbia Saudita, Emirats Àrabs Units, Qatar o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a àrab o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a àrab.

w

Qui parla àrab?

L'àrab (en àrab, العربية o عربي / عربى) és idioma oficial en 20 estats amb 180 milions de parlants i una llengua escrita homogènia (l'àrab estàndard). A l'Orient Mitjà, al voltant del 30% de la població té accés a Internet.

Traductors de llengua materna àrab

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua àrab és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre àrab i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a àrab, hauran de ser nadius  arabòfons.

Professionals amb formació universitària en àrab i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Aràbia Saudita, Emirats Àrabs Units, Qatar, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-àrab (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre àrab i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua àrab.

Arriba a més clients ubicats a Aràbia Saudita, Emirats Àrabs Units, Qatar traduint el teu web al àrab. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en àrab. Incorporar subtítols en àrab als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades àrab-català i català-àrab. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Aràbia Saudita, Emirats Àrabs Units, Qatar.

Traduccions jurídiques català-àrab. Els nostres traductors nadius de llengua àrab, experts en Dret, traduiran a àrab els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques àrab-català i català-àrab de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua àrab estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-àrab.

Traducció de continguts de màrqueting a àrab. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua àrab no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en àrab i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

5 + 3 =

D’on ve l’idioma àrab?

L'àrab pertany al grup meridional de llengües semítiques occidentals. Es basa en dialectes del nord d'Aràbia i es va difondre amb l'Islam al Pròxim Orient i al nord d'Àfrica. 

L'escriptura àrab va evolucionar a partir de l’alfabet nabateu de l'arameu. S'utilitza des del segle IV d. C., però el document més antic, una inscripció en àrab, sirià i grec, data del 512 d.C. L'arameu té menys consonants que l'àrab, de manera que durant el segle VII es van crear noves lletres àrabs afegint punts a les ja existents per evitar ambigüitats. Es van introduir més signes diacrítics que indiquen les vocals curtes, però només se solen fer servir per assegurar-se que l'Alcorà es llegeixi en veu alta sense errors.

Hi ha dos tipus d'àrab escrit:

Àrab Clàssic: la llengua de l'Alcorà i la literatura clàssica. Es diferencia de l'àrab estàndard modern principalment en l'estil i el vocabulari, amb paraules arcaiques. S'espera que tots els musulmans reciten l'Alcorà en l'idioma original, però molts es basen en traduccions per entendre el text.

L'àrab modern estàndard (اللغة العربية الفصحى / a el-luġatu l-'arabiyyatu l-fusha): la llengua universal del món arabòfon que entenen tots els arabo-parlants. És l'idioma de gairebé totes les publicacions escrites i de la televisió i les activitats acadèmiques.

Cada país o regió de parla àrab també té la seva pròpia varietat d'àrab col·loquial. Aquestes varietats col·loquials de l'àrab apareixen en forma escrita en alguns poemes, caricatures i historietes, obres de teatre i cartes personals.

També hi ha traduccions de la Bíblia a la majoria de variants de l'àrab col·loquial.

Més informació sobre l’idioma àrab

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a àrab