traducciones juradas

Traductors nadius de llengua bosniana

Seleccionem els millors traductors professionals català-bosnià. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-bosnià.

Serveis lingüístics en llengua bosniana

Necessites traduir a bosnià manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Bòsnia i Hercegovina o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a bosnià o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a bosnià.

w

Qui parla bosnià?

El bosnià (en bosnià, 'Bosanci / Босанци') és parlat per aproximadament 2 milions de persones a Bòsnia i Hercegovina. També es parla a Sèrbia, Croàcia i Montenegro.

Traductors de llengua materna bosniana

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua bosniana és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre bosnià i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a bosnià, hauran de ser nadius  bosnians.

Professionals amb formació universitària en bosnià i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Bòsnia i Hercegovina, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-bosnià (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre bosnià i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua bosniana.

Arriba a més clients ubicats a Bòsnia i Hercegovina traduint el teu web al bosnià. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en bosnià. Incorporar subtítols en bosnià als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades bosnià-català i català-bosnià. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Bòsnia i Hercegovina.

Traduccions jurídiques català-bosnià. Els nostres traductors nadius de llengua bosniana, experts en Dret, traduiran a bosnià els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques bosnià-català i català-bosnià de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua bosniana estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-bosnià.

Traducció de continguts de màrqueting a bosnià. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua bosniana no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en bosnià i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

14 + 5 =

D’on ve l’idioma bosnià?

El bosnià és un idioma eslau parlat principalment a Bòsnia i Hercegovina. El parlen uns 2,2 milions de persones. El bosnià va començar a emergir com a idioma diferenciat després de la desintegració de Iugoslàvia en els anys noranta.

Es va convertir en un dels idiomes oficials de Bòsnia i Hercegovina el 1994, juntament amb el croat i el serbi.

El bosnià s'escriu amb els alfabets ciríl·lic i llatí. Antigament s'escrivia amb una versió de l'alfabet ciríl·lic conegut com ciríl·lic bosnià, de finals del segle X. Aquest alfabet només s'usava a Bòsnia. Durant el període otomà, el bosnià s'escrivia amb una versió de l'alfabet àrab.

El primer diccionari de bosnià, un glossari bosnià-turc, escrit per Muhamed Hevaji Uskufi, data de 1631.

El bosnià està estretament relacionat amb el croat, el serbi i el montenegrí, i els seus parlants s'entenen entre si.

Més informació sobre l’idioma bosnià

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a bosnià