traducciones juradas

Traductors nadius de llengua danesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-danès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-danès.

Serveis lingüístics en llengua danesa

Necessites traduir a danès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Dinamarca o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a danès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a danès.

w

Qui parla danès?

Dels 5 milions de danesos, més de l'80% té accés a Internet. El danès ( dansk en danès) es parla a Dinamarca i també al nord d'Alemanya.

Traductors de llengua materna danesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua danesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre danès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a danès, hauran de ser nadius  danesos.

Professionals amb formació universitària en danès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Dinamarca, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-danès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre danès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua danesa.

Arriba a més clients ubicats a Dinamarca traduint el teu web al danès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en danès. Incorporar subtítols en danès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades danès-català i català-danès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Dinamarca.

Traduccions jurídiques català-danès. Els nostres traductors nadius de llengua danesa, experts en Dret, traduiran a danès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques danès-català i català-danès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua danesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-danès.

Traducció de continguts de màrqueting a danès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua danesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en danès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

14 + 15 =

D’on ve l’idioma danès?

El danès pertany a la branca nord-oriental del grup de llengües germàniques, i es diferencia del suec pel seu accent tonal, les síl·labes finals i l'abundància de consonants sonores.

Es divideix en quatre grups dialectals, el Sjællandsk, el Jysk, el Bornholmsk i el Fynsk, que són molt diferents entre si. Gràcies a la supremacia de Copenhaguen durant l'època de la Reforma, va passar a ser una llengua escrita, amb fortes influències de l'alt alemany i del baix alemany.

Més informació sobre l’idioma danès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a danès