traducciones juradas

Traductors nadius de llengua eslovena

Seleccionem els millors traductors professionals català-eslovè. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-eslovè.

Serveis lingüístics en llengua eslovena

Necessites traduir a eslovè manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Eslovènia o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a eslovè o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a eslovè.

w

Qui parla eslovè?

L'eslovè (slovenščina en eslovè) és l'idioma oficial d'Eslovènia. També el parlen grups minoritaris a Àustria i Itàlia: aquesta llengua la parlen uns 2 milions de persones. Més del 60% té accés a Internet.

Traductors de llengua materna eslovena

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua eslovena és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre eslovè i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a eslovè, hauran de ser nadius  eslovens.

Professionals amb formació universitària en eslovè i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Eslovènia, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-eslovè (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre eslovè i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua eslovena.

Arriba a més clients ubicats a Eslovènia traduint el teu web al eslovè. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en eslovè. Incorporar subtítols en eslovè als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades eslovè-català i català-eslovè. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Eslovènia.

Traduccions jurídiques català-eslovè. Els nostres traductors nadius de llengua eslovena, experts en Dret, traduiran a eslovè els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques eslovè-català i català-eslovè de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua eslovena estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-eslovè.

Traducció de continguts de màrqueting a eslovè. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua eslovena no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en eslovè i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

5 + 8 =

D’on ve l’idioma eslovè?

L'eslovè està considerat com la llengua eslava més antiga documentada amb textos escrits. En els monuments de Freising dels segles X i XI trobem els primers testimonis de la llengua escrita eslovena.

L'eslovè pertany a el grup meridional de llengües eslaves. Una característica especial és la formació de 50 dialectes diferents i dos sistemes fonètics, oficialment reconeguts.

Més informació sobre l’idioma eslovè

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a eslovè