traducciones juradas

Traductors nadius de llengua estoniana

Seleccionem els millors traductors professionals català-estonià. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-estonià.

Serveis lingüístics en llengua estoniana

Necessites traduir a estonià manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Estònia o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a estonià o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a estonià.

w

Qui parla estonià?

La llengua oficial d'Estònia és l'estonià (eesti en estonià). Dels 1,3 milions d'estonians, el 75% té accés a Internet.

Traductors de llengua materna estoniana

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua estoniana és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre estonià i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a estonià, hauran de ser nadius  estonians.

Professionals amb formació universitària en estonià i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Estònia, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-estonià (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre estonià i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua estoniana.

Arriba a més clients ubicats a Estònia traduint el teu web al estonià. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en estonià. Incorporar subtítols en estonià als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades estonià-català i català-estonià. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Estònia.

Traduccions jurídiques català-estonià. Els nostres traductors nadius de llengua estoniana, experts en Dret, traduiran a estonià els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques estonià-català i català-estonià de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua estoniana estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-estonià.

Traducció de continguts de màrqueting a estonià. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua estoniana no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en estonià i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

14 + 9 =

D’on ve l’idioma estonià?

L'estonià és una llengua ugrofinesa, un subgrup europeu de la família de llengües uràliques. L'estonià està estretament relacionat amb el finlandès, tant és així que els finlandesos i els estonians es poden entendre fàcilment.

En general hi ha dos dialectes: l'estonià septentrional, que es parla a la major part del país i també constitueix la base de la llengua escrita; i el dialecte meridional al sud de Tartul. En el transcurs de la seva història més recent, l'estonià ha estat sotmès a influències lingüístiques de l'alt i baix alemany, i durant el passat segle especialment del rus.

Més informació sobre l’idioma estonià

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a estonià