traducciones juradas

Traductors nadius de llengua basca

Seleccionem els millors traductors professionals català-basc. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-basc.

Serveis lingüístics en llengua basca

Necessites traduir a basc manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a País Basc o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a basc o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a basc.

w

Qui parla basc?

El euskera, èuscar o basc, (euskara en basc) és un dels pocs idiomes no indoeuropeus que es parla a Europa Occidental. Altres d'aquests idiomes no indoeuropeus són l'estonià, el finès, l'hongarès, el sami i el maltès.

Traductors de llengua materna basca

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua basca és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre basc i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a basc, hauran de ser nadius  euskalduns.

Professionals amb formació universitària en basc i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a País Basc, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-basc (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre basc i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua basca.

Arriba a més clients ubicats a País Basc traduint el teu web al basc. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en basc. Incorporar subtítols en basc als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades basc-català i català-basc. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a País Basc.

Traduccions jurídiques català-basc. Els nostres traductors nadius de llengua basca, experts en Dret, traduiran a basc els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques basc-català i català-basc de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua basca estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-basc.

Traducció de continguts de màrqueting a basc. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua basca no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en basc i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

14 + 8 =

D’on ve l’idioma basc?

El basc (també anomenat èuscar o euskera) és una llengua sense parents lingüístics coneguts, parlada per unes 660.000 persones, principalment al País Basc (Euskal Herria) al nord d'Espanya i el sud-oest de França.
Una forma ancestral de basc coneguda com a llengua aquitana apareix en inscripcions romanes d'Aquitània, al sud-oest de França. Les inscripcions consisteixen en noms de persones i déus, i van ser escrites durant els segles I i II dC.

El euskera o basc va aparèixer per primera vegada escrit en textos religiosos llatins, les Glosses Emilianenses, que daten de segle XI. El primer llibre publicat en basc va ser una col·lecció de poemes titulada Linguae Vasconum Primitiae, publicada per Bernard Detchepare el 1545.

Durant segles no hi va haver una ortografia estàndard, i el basc s’escrivia amb convencions ortogràfiques romàniques complementades amb altres signes per representar sons no presents a les llengües romàniques. El 1964 la Reial Acadèmia de la Llengua Basca (Euskaltzaindia) va publicar una nova normativa ortogràfica, que va trobar certa resistència a del principi, però que ara gairebé tothom utilitza.

Més informació sobre l’idioma basc

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a basc