traducciones juradas

Traductors nadius de llengua finlandesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-finlandès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-finlandès.

Serveis lingüístics en llengua finlandesa

Necessites traduir a finlandès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Finlàndia o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a finlandès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a finlandès.

w

Qui parla finlandès?

Dels més de 5 milions de finlandesos, el 85% té accés a Internet. El finlandès o finès (suomi en finlandès) és idioma oficial a Finlàndia, juntament amb el suec.

Traductors de llengua materna finlandesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua finlandesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre finlandès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a finlandès, hauran de ser nadius  finlandesos.

Professionals amb formació universitària en finlandès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Finlàndia, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-finlandès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre finlandès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua finlandesa.

Arriba a més clients ubicats a Finlàndia traduint el teu web al finlandès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en finlandès. Incorporar subtítols en finlandès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades finlandès-català i català-finlandès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Finlàndia.

Traduccions jurídiques català-finlandès. Els nostres traductors nadius de llengua finlandesa, experts en Dret, traduiran a finlandès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques finlandès-català i català-finlandès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua finlandesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-finlandès.

Traducció de continguts de màrqueting a finlandès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua finlandesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en finlandès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

10 + 1 =

D’on ve l’idioma finlandès?

El finlandès (o finès) pertany juntament amb l'estonià i l'hongarès a la família de les llengües ugrofineses.

Tot i les considerables diferències amb l'hongarès, la vinculació resulta evident per les característiques fonològiques, morfològiques i sintàctiques, el principi comú de l'harmonia vocàlica, l'estructura aglutinant del llenguatge i l'absència d'un gènere gramatical, així com pels complexos sistemes de casos (15 en finlandès i 17 en hongarès).

Més informació sobre l’idioma finlandès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a finlandès