traducciones juradas

Traductors nadius de llengua francesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-francès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-francès.

Serveis lingüístics en llengua francesa

Necessites traduir a francès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Bèlgica, Canadà, França, Suïssa o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a francès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a francès.

w

Qui parla francès?

El francès (français en francès) és idioma oficial a 30 països, amb 72 milions de parlants nadius. És el segon idioma més important, després de l'anglès, en l'àmbit de la investigació i la diplomàcia.

Traductors de llengua materna francesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua francesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre francès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a francès, hauran de ser nadius  francòfons.

Professionals amb formació universitària en francès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Bèlgica, Canadà, França, Suïssa, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-francès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre francès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua francesa.

Arriba a més clients ubicats a Bèlgica, Canadà, França, Suïssa traduint el teu web al francès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en francès. Incorporar subtítols en francès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades francès-català i català-francès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Bèlgica, Canadà, França, Suïssa.

Traduccions jurídiques català-francès. Els nostres traductors nadius de llengua francesa, experts en Dret, traduiran a francès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques francès-català i català-francès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua francesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-francès.

Traducció de continguts de màrqueting a francès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua francesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en francès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

7 + 9 =

D’on ve l’idioma francès?

El francès es va desenvolupar a partir del llatí vulgar de la Gàl·lia, originalment celta, i es va dividir en tres grans grups dialectals: el francès septentrional, el provençal al sud i el franc-provençal a l'est.

Al segle XIII, el dialecte francès del nord de Île-de-France es va convertir en el model per a tota la regió, i a principis de segle XVII es va desenvolupar una llengua escrita uniforme.

El francès canadenc ha estat objecte de certes modificacions, ja que no està tan fortament subjecte a les normes lingüístiques de l'Académie française.

Més informació sobre l’idioma francès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a francès