traducciones juradas

Traductors nadius de llengua gallega

Seleccionem els millors traductors professionals català-gallec. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-gallec.

Serveis lingüístics en llengua gallega

Necessites traduir a gallec manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Galícia o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a gallec o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a gallec.

w

Qui parla gallec?

El gallec (galego en gallec) el parlen uns 2,4 milions de persones, principalment a Galícia, comunitat autònoma situada al nord-oest d'Espanya, on és oficial juntament amb l'espanyol.

Traductors de llengua materna gallega

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua gallega és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre gallec i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a gallec, hauran de ser nadius  gallegoparlants.

Professionals amb formació universitària en gallec i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Galícia, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-gallec (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre gallec i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua gallega.

Arriba a més clients ubicats a Galícia traduint el teu web al gallec. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en gallec. Incorporar subtítols en gallec als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades gallec-català i català-gallec. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Galícia.

Traduccions jurídiques català-gallec. Els nostres traductors nadius de llengua gallega, experts en Dret, traduiran a gallec els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques gallec-català i català-gallec de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua gallega estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-gallec.

Traducció de continguts de màrqueting a gallec. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua gallega no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en gallec i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

2 + 1 =

D’on ve l’idioma gallec?

S'observen diferències dialectals entre les formes septentrionals i meridionals del galaicoportugués en textos del segle XIII, però els dos dialectes eren prou similars com per mantenir un alt nivell d'unitat cultural fins a mitjan segle XIV, el que va donar lloc a lírica galaicoportuguesa. Les diferències han continuat fins al dia d'avui, derivant en les actuals llengües modernes de gallec i portuguès.

El lèxic del gallec és predominantment d'extracció llatina, encara que també conté un nombre important de lèxic d'origen germànic. També ha rebut, principalment a través de l'espanyol, diversos vocables de l'àrab.

Més informació sobre l’idioma gallec

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a gallec