traducciones juradas

Traductors nadius de llengua grega

Seleccionem els millors traductors professionals català-grec. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-grec.

Serveis lingüístics en llengua grega

Necessites traduir a grec manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Grècia, Xipre o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a grec o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a grec.

w

Qui parla grec?

Els 3.500 anys de tradició lingüística i escrita ininterrompuda de Grècia constitueixen el bressol de la cultura occidental. El grec (Ελληνική γλώσσα en grec) té més de 10 milions de parlants nadius, dels quals 5 milions tenen accés a Internet. El grec es parla a Grècia, Xipre i en algunes regions d'Itàlia.

Traductors de llengua materna grega

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua grega és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre grec i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a grec, hauran de ser nadius  grecoparlants.

Professionals amb formació universitària en grec i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Grècia, Xipre, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-grec (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre grec i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua grega.

Arriba a més clients ubicats a Grècia, Xipre traduint el teu web al grec. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en grec. Incorporar subtítols en grec als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades grec-català i català-grec. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Grècia, Xipre.

Traduccions jurídiques català-grec. Els nostres traductors nadius de llengua grega, experts en Dret, traduiran a grec els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques grec-català i català-grec de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua grega estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-grec.

Traducció de continguts de màrqueting a grec. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua grega no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en grec i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

13 + 12 =

D’on ve l’idioma grec?

El grec és una branca independent de la família de les llengües indoeuropees. La llengua escrita i parlada s'ha conservat ininterrompudament des de mitjans de segle II abans de Crist. Durant el període hel·lenístic es va crear una llengua comuna anomenada koiné.

El grec i el xinès són les llengües escrites vives més antigues del món.

Més informació sobre l’idioma grec

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a grec