traducciones juradas

Traductors nadius de llengua hebrea

Seleccionem els millors traductors professionals català-hebreu. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-hebreu.

Serveis lingüístics en llengua hebrea

Necessites traduir a hebreu manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Israel o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a hebreu o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a hebreu.

w

Qui parla hebreu?

L'hebreu (עִבְרִית en hebreu) el parlen uns 5 milions de persones a Israel. Aquesta xifra inclou els qui la parlen com a llengua materna, i els que la parlen com a segona llengua amb diferents nivells de fluïdesa.

Traductors de llengua materna hebrea

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua hebrea és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre hebreu i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a hebreu, hauran de ser nadius  hebreus.

Professionals amb formació universitària en hebreu i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Israel, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-hebreu (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre hebreu i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua hebrea.

Arriba a més clients ubicats a Israel traduint el teu web al hebreu. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en hebreu. Incorporar subtítols en hebreu als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades hebreu-català i català-hebreu. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Israel.

Traduccions jurídiques català-hebreu. Els nostres traductors nadius de llengua hebrea, experts en Dret, traduiran a hebreu els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques hebreu-català i català-hebreu de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua hebrea estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-hebreu.

Traducció de continguts de màrqueting a hebreu. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua hebrea no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en hebreu i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

3 + 6 =

D’on ve l’idioma hebreu?

L'hebreu forma part del grup de llengües semítiques cananees. Va ser l'idioma dels primers jueus, però a partir del 586 a.C. va començar a ser reemplaçat per l’arameu. Cap a l'any 200 d.C. l'ús de l'hebreu com a idioma quotidià va deixar d'existir, però seguia sent utilitzat per a funcions literàries i religioses, així com de lingua franca entre els jueus de diferents països.

A mitjans el segle XIX es van fer els primers esforços perquè l'hebreu ressorgís com a llengua quotidiana. La persona que més es va involucrar va ser Eliezer Ben Yehuda (1858-1922). Va ser el primer a utilitzar exclusivament l'hebreu a casa, i va promoure el seu ús també a les escoles.

Avui dia, l'hebreu és parlat per uns 5 milions de persones, principalment a Israel, on és idioma oficial juntament amb l'àrab. En total, 2 milions de persones parlen hebreu a Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Estats Units, França, Cisjordània i Gaza, Panamà i Regne Unit.

Més informació sobre l’idioma hebreu

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a hebreu