traducciones juradas

Traductors nadius de llengua hongaresa

Seleccionem els millors traductors professionals català-hongarès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-hongarès.

Serveis lingüístics en llengua hongaresa

Necessites traduir a hongarès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Hongria o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a hongarès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a hongarès.

w

Qui parla hongarès?

Aproximadament uns 15 milions de persones parlen hongarès (magyar nyelv en hongarès) com a parlants nadius. L'hongarès, també anomenat magiar, es parla a Hongria i algunes regions d'Eslovàquia, Romania, Eslovènia o Croàcia.

Traductors de llengua materna hongaresa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua hongaresa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre hongarès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a hongarès, hauran de ser nadius  hongaresos.

Professionals amb formació universitària en hongarès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Hongria, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-hongarès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre hongarès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua hongaresa.

Arriba a més clients ubicats a Hongria traduint el teu web al hongarès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en hongarès. Incorporar subtítols en hongarès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades hongarès-català i català-hongarès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Hongria.

Traduccions jurídiques català-hongarès. Els nostres traductors nadius de llengua hongaresa, experts en Dret, traduiran a hongarès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques hongarès-català i català-hongarès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua hongaresa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-hongarès.

Traducció de continguts de màrqueting a hongarès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua hongaresa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en hongarès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

14 + 7 =

D’on ve l’idioma hongarès?

L'hongarès és l'única llengua parlada a Europa Central que no pertany a la família de les llengües indoeuropees. Aquesta és una de les raons per les que es considera una llengua molt difícil d'aprendre. Es calcula que hi ha uns 15 milions de parlants nadius d'hongarès, dels quals uns 10,2 milions viuen a Hongria.

Juntament amb el finlandès i l'estonià, l'hongarès és un dels representants europeus de les llengües ugrofinesas, tot i que l'hongarès és molt diferent de les altres dues. L'origen d'aquest grup lingüístic encara no està clar.

Els primers documents escrits de la llengua hongaresa es remunten al segle XIII.  L'hongarès s'escriu amb caràcters llatins.

Més informació sobre l’idioma hongarès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a hongarès