traducciones juradas

Traductors nadius de llengua irlandesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-irlandès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-irlandès.

Serveis lingüístics en llengua irlandesa

Necessites traduir a irlandès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Irlanda o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a irlandès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a irlandès.

w

Qui parla irlandès?

El gaèlic irlandès (Gaeilge nah Eireann) és una llengua celta parlada per 138.000 persones com a llengua materna, i per un altre milió de persones com a segona llengua a Irlanda, amb 276.000 parlants com a primera llengua a tot el món.

Traductors de llengua materna irlandesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua irlandesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre irlandès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a irlandès, hauran de ser nadius  irlandesos.

Professionals amb formació universitària en irlandès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Irlanda, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-irlandès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre irlandès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua irlandesa.

Arriba a més clients ubicats a Irlanda traduint el teu web al irlandès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en irlandès. Incorporar subtítols en irlandès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades irlandès-català i català-irlandès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Irlanda.

Traduccions jurídiques català-irlandès. Els nostres traductors nadius de llengua irlandesa, experts en Dret, traduiran a irlandès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques irlandès-català i català-irlandès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua irlandesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-irlandès.

Traducció de continguts de màrqueting a irlandès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua irlandesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en irlandès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

6 + 9 =

D’on ve l’idioma irlandès?

L'irlandès és una llengua celta que es parla principalment a Irlanda (Éire). També es parla irlandès al Regne Unit (Ríocht Aontaithe), els EUA (Stáit Aontaithe Mheiriceá), Canadà (Ceanada) i Austràlia (un Astráil).

Segons el cens de 2016, 1,76 milions de persones a Irlanda afirmen parlar irlandès; 73.803 el parlen diàriament; 111.473 el parlen setmanalment; 586.535 el parlen amb menys freqüència, i la resta rarament el parla. Les principals concentracions de parlants d'irlandès es troben a Gaeltacht, al llarg de la costa oest d'Irlanda, que té una població total de 96.090 habitants. Com a mitjana, el 66% dels habitants de Gaeltacht parla irlandès.

El 2011 el cens del Regne Unit va destacar que 184.898 persones a Irlanda del Nord (10,65% de la població) tenien algun coneixement de l'irlandès, i que 104.943 d'ells podien parlar l'idioma. L'irlandès és la llengua materna d'unes 4.130 persones a Irlanda del Nord. Segons altres fonts, unes 9.000 persones parlen irlandès amb fluïdesa a Gran Bretanya. No està clar si això inclou Irlanda del Nord.

Segons un altre cens, unes 18.815 persones parlen irlandès als Estats Units, especialment en els estats de nord-est. Existeixen cursos de llengua irlandesa en algunes universitats i col·legis dels EUA i Canadà.

El 2011, 1.895 persones a Austràlia van afirmar usar l'irlandès com a llengua materna. També es pot estudiar irlandès modern i antic a la Universitat de Sydney.

Més informació sobre l’idioma irlandès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a irlandès