traducciones juradas

Traductors nadius de llengua japonesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-japonès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-japonès.

Serveis lingüístics en llengua japonesa

Necessites traduir a japonès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Japó o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a japonès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a japonès.

w

Qui parla japonès?

Japonès o nipó (日本語 en japonès). Amb 127 milions de parlants nadius, Japó és una de les economies més fortes del món. Més del 75% de la població té connexió a Internet. Per la seva cultura tancada, per entrar al mercat japonès és imprescindible fer-ho en japonès.

Traductors de llengua materna japonesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua japonesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre japonès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a japonès, hauran de ser nadius  japonesos.

Professionals amb formació universitària en japonès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Japó, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-japonès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre japonès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua japonesa.

Arriba a més clients ubicats a Japó traduint el teu web al japonès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en japonès. Incorporar subtítols en japonès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades japonès-català i català-japonès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Japó.

Traduccions jurídiques català-japonès. Els nostres traductors nadius de llengua japonesa, experts en Dret, traduiran a japonès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques japonès-català i català-japonès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua japonesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-japonès.

Traducció de continguts de màrqueting a japonès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua japonesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en japonès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

12 + 10 =

D’on ve l’idioma japonès?

L'origen de l'idioma japonès encara no està del tot clar. Després que les illes japoneses fossin repoblades per caçadors i recol·lectors de l'Edat de Pedra en temps prehistòrics, quan encara existien ponts cap al continent, les tribus guerreres de nord-est d'Àsia van començar a traslladar-se des de Corea cap al Japó, a partir de l'any 300 aC , portant amb si el cultiu d'arròs, les armes i l'art de muntar a cavall.

Van crear estats en què van formar una elit governant, però es van barrejar amb la població indígena. Així va néixer la forma primitiva del japonès, que s'ha conservat estructuralment fins als nostres dies. La relació amb el coreà i el ryukyuan (la llengua dels habitants d'Okinawa), pot apreciar-se en l'actualitat.

Més informació sobre l’idioma japonès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a japonès