traducciones juradas

Traductors nadius de llengua letona

Seleccionem els millors traductors professionals català-letó. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-letó.

Serveis lingüístics en llengua letona

Necessites traduir a letó manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Letònia o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a letó o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a letó.

w

Qui parla letó?

El letó (latviešu valoda, en letó) és la llengua oficial de Letònia. No obstant això, com en la majoria de les antigues repúbliques soviètiques, el rus té una importància considerable, sobretot a causa de la immigració. El 60% dels letons té accés a Internet.

Traductors de llengua materna letona

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua letona és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre letó i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a letó, hauran de ser nadius  letons.

Professionals amb formació universitària en letó i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Letònia, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-letó (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre letó i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua letona.

Arriba a més clients ubicats a Letònia traduint el teu web al letó. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en letó. Incorporar subtítols en letó als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades letó-català i català-letó. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Letònia.

Traduccions jurídiques català-letó. Els nostres traductors nadius de llengua letona, experts en Dret, traduiran a letó els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques letó-català i català-letó de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua letona estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-letó.

Traducció de continguts de màrqueting a letó. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua letona no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en letó i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

10 + 12 =

D’on ve l’idioma letó?

Juntament amb el lituà, el letó és un dels dos idiomes vius de les llengües bàltiques, que pertanyen a la família de les llengües indoeuropees. Una peculiaritat del letó és la diversificació de la flexió, en clar contrast amb la resta de llengües indoeuropees.

Els primers documents escrits del segle XVI van ser redactats per Albrecht de Brandenburg (Duc de Prússia). La llengua letona fa servir l'alfabet llatí. Si bé l'ortografia es va basar inicialment en l'alemany, una reforma ortogràfica duta a terme a principis del segle XX va requerir la introducció de caràcters diacrítics.

Més informació sobre l’idioma letó

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a letó