traducciones juradas

Traductors nadius de llengua polonesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-polonès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-polonès.

Serveis lingüístics en llengua polonesa

Necessites traduir a polonès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Polònia o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a polonès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a polonès.

w

Qui parla polonès?

El polonès o polac (polski en polac) és un dels idiomes més difícils d'Europa. Dels gairebé 40 milions de polonesos, aproximadament el 60 per cent té accés a Internet. És idioma oficial a Polònia i a la província de Vílnius, a Lituània

Traductors de llengua materna polonesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua polonesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre polonès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a polonès, hauran de ser nadius  polonesos.

Professionals amb formació universitària en polonès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Polònia, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-polonès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre polonès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua polonesa.

Arriba a més clients ubicats a Polònia traduint el teu web al polonès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en polonès. Incorporar subtítols en polonès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades polonès-català i català-polonès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Polònia.

Traduccions jurídiques català-polonès. Els nostres traductors nadius de llengua polonesa, experts en Dret, traduiran a polonès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques polonès-català i català-polonès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua polonesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-polonès.

Traducció de continguts de màrqueting a polonès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua polonesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en polonès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

11 + 10 =

D’on ve l’idioma polonès?

El polonès pertany, juntament amb el txec i l'eslovac, al grup eslau occidental de llengües indoeuropees. S'escriu amb caràcters llatins. El polonès es caracteritza per conservar les antigues nasals eslaves i perquè s'accentuen les penúltimes síl·labes.

Els dialectes són el gran polonès (en Posin), el polonès menor (a Cracòvia) i el mazovià (a Varsòvia).

Més informació sobre l’idioma polonès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a polonès