traducciones juradas

Traductors nadius de llengua romanesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-romanès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-romanès.

Serveis lingüístics en llengua romanesa

Necessites traduir a romanès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Romania o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a romanès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a romanès.

w

Qui parla romanès?

L'idioma oficial de Romania i Moldàvia és el romanès (limba română). El parlen uns 20 milions de persones. Més del 30% d'habitants té accés a Internet a Romania.

Traductors de llengua materna romanesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua romanesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre romanès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a romanès, hauran de ser nadius  romanesos.

Professionals amb formació universitària en romanès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Romania, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-romanès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre romanès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua romanesa.

Arriba a més clients ubicats a Romania traduint el teu web al romanès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en romanès. Incorporar subtítols en romanès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades romanès-català i català-romanès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Romania.

Traduccions jurídiques català-romanès. Els nostres traductors nadius de llengua romanesa, experts en Dret, traduiran a romanès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques romanès-català i català-romanès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua romanesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-romanès.

Traducció de continguts de màrqueting a romanès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua romanesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en romanès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

9 + 1 =

D’on ve l’idioma romanès?

El territori que ocupa avui Romania es correspon aproximadament amb l'antiga província romana de la Dàcia, de manera que la llengua romanesa té el seu origen en el llatí.

A més de la llengua estàndard (també anomenada dacoromanès), hi ha tres dialectes que també es poden trobar en altres estats balcànics.

Els primers documents escrits del dacoromanès daten de la primera meitat de segle XVI.  En romanès s'han conservat alguns elements estructurals característics del llatí que s'han perdut en altres llengües romàniques, com ara la flexió nominal. D'altra banda, també té influències de llengües eslaves.

El lèxic ha rebut préstecs de les llengües de l'oest i el sud: eslau, turc, grec, hongarès i albanès.

Més informació sobre l’idioma romanès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a romanès