traducciones juradas

Traductors nadius de llengua russa

Seleccionem els millors traductors professionals català-rus. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-rus.

Serveis lingüístics en llengua russa

Necessites traduir a rus manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Rússia o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a rus o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a rus.

w

Qui parla rus?

El rus (русский язык en rus) ha reemplaçat a l'alemany com a llengua franca a Europa de l'Est, i s'ha estès a Extrem Orient amb 170 milions de parlants nadius. A Rússia, al voltant del 40% de la població té connexió a Internet.

Traductors de llengua materna russa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua russa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre rus i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a rus, hauran de ser nadius  russos.

Professionals amb formació universitària en rus i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Rússia, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-rus (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre rus i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua russa.

Arriba a més clients ubicats a Rússia traduint el teu web al rus. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en rus. Incorporar subtítols en rus als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades rus-català i català-rus. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Rússia.

Traduccions jurídiques català-rus. Els nostres traductors nadius de llengua russa, experts en Dret, traduiran a rus els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques rus-català i català-rus de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua russa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-rus.

Traducció de continguts de màrqueting a rus. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua russa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en rus i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

4 + 8 =

D’on ve l’idioma rus?

El rus pertany, juntament amb l'ucraïnès i el bielorús, al grup de llengües indoeuropees del grup eslau oriental.

La individualització d'aquestes tres llengües es va produir durant els segles XIV i XV. La llengua poc diferenciada dels eslaus orientals va passar a anomenar-se rus antic.  Per a la creació de la llengua escrita, una variant de l'alfabet ciríl·lic, va ser determinant el dialecte moscovita, que a principis de segle XVIII es va emancipar de l'eslau eclesiàstic que s'havia utilitzat des del segle X.

La gramàtica de Lomonosov i l'obra de Puixkin van completar aquesta evolució, i en 1918 es va simplificar l'alfabet.

Més informació sobre l’idioma rus

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a rus