traducciones juradas

Traductors nadius de llengua turca

Seleccionem els millors traductors professionals català-turc. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-turc.

Serveis lingüístics en llengua turca

Necessites traduir a turc manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Turquia, Xipre o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a turc o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a turc.

w

Qui parla turc?

El turc (Türkçe) el parlen uns 150 milions de persones, de les quals el 45% té accés a Internet. Turquia representa més de l'1% de l'economia mundial. El turc també es parla Turkmenistan, Azerbaidjan o Kirguizistan.

Traductors de llengua materna turca

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua turca és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre turc i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a turc, hauran de ser nadius  turcs.

Professionals amb formació universitària en turc i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Turquia, Xipre, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-turc (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre turc i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua turca.

Arriba a més clients ubicats a Turquia, Xipre traduint el teu web al turc. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en turc. Incorporar subtítols en turc als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades turc-català i català-turc. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Turquia, Xipre.

Traduccions jurídiques català-turc. Els nostres traductors nadius de llengua turca, experts en Dret, traduiran a turc els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques turc-català i català-turc de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua turca estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-turc.

Traducció de continguts de màrqueting a turc. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua turca no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en turc i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

13 + 15 =

D’on ve l’idioma turc?

El turc pertany al grup de llengües turqueses septentrionals, una branca del grup altaic de la família de llengües uralo-altaiques.

Al principi, l'otomà va tenir moltes influències lèxiques de l'àrab i el persa. Durant les reformes de Kemal Atatürk el 1922, el turc de Constantinoble va eliminar els estrangerismes i es va convertir en llengua escrita. Des de 1928 s'escriu amb l'alfabet llatí.

Més informació sobre l’idioma turc

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a turc