traducciones juradas

Traductors nadius de llengua txeca

Seleccionem els millors traductors professionals català-txec. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-txec.

Serveis lingüístics en llengua txeca

Necessites traduir a txec manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a República Txeca o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a txec o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a txec.

w

Qui parla txec?

Al voltant de 12 milions de persones parlen txec (čeština en txec) com a llengua materna. D'aquests, aproximadament 10 milions viuen a la República Txeca, on també és idioma oficial. Actualment, el 65% de la població de la República Txeca té accés a Internet.

Traductors de llengua materna txeca

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua txeca és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre txec i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a txec, hauran de ser nadius  txecs.

Professionals amb formació universitària en txec i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a República Txeca, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-txec (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre txec i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua txeca.

Arriba a més clients ubicats a República Txeca traduint el teu web al txec. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en txec. Incorporar subtítols en txec als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades txec-català i català-txec. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a República Txeca.

Traduccions jurídiques català-txec. Els nostres traductors nadius de llengua txeca, experts en Dret, traduiran a txec els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques txec-català i català-txec de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua txeca estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-txec.

Traducció de continguts de màrqueting a txec. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua txeca no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en txec i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

12 + 5 =

D’on ve l’idioma txec?

El txec pertany al grup de llengües eslaves occidentals. Està estretament vinculat amb l'eslovac, geogràficament molt proper. No obstant això, certes diferències en la fonació fan necessari l'ús d'un alfabet llatí modificat.

La variant estàndard del txec es basa en una traducció de la Bíblia del segle XVI.
El txec és una llengua eslava occidental que es parla principalment a Txèquia (Česko), també coneguda com República Txeca (Česká republika), i que antigament formava part de Txecoslovàquia (Československo). El 2012, hi havia uns 10,5 milions de parlants de txec a Txèquia.

Hi parlants de txec en altres països, incloent Eslovàquia (2,5 milions el 2012), els EUA (47,400 el 2015), Sèrbia (37,700 el 2009), i Àustria (17,700 el 2003), i un nombre menor de parlants a Croàcia, Polònia i Romania.

El txec està estretament relacionat amb l'eslovac, i els seus parlants s'entenen entre si. No obstant això, des de la dissolució de Txecoslovàquia, els txecs estan menys exposats a l'eslovac i viceversa. Com a resultat, és possible que no s'entenguin tan bé com abans. Els dialectes que es parlen a Moràvia estan més a prop de l'eslovac.

Més informació sobre l’idioma txec

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a txec