traducciones juradas

Traductors nadius de llengua xinesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-xinès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-xinès.

Serveis lingüístics en llengua xinesa

Necessites traduir a xinès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Hong Kong, Taiwan, Xina o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a xinès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a xinès.

w

Qui parla xinès?

Xinès: (en xinès tradicional,漢語; en xinès simplificat,汉语; pinyin, Hànyǔ). Més de mil milions de persones parlen xinès com a llengua materna, un 85% mandarí, un 7% wu i un 6% yue. La regió xinesa és l'economia amb les taxes de creixement més altes. Més de l'30% de la població té accés a Internet. A Hong Kong, aquest percentatge és superior al 65%.

Traductors de llengua materna xinesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua xinesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre xinès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a xinès, hauran de ser nadius  sinoparlants.

Professionals amb formació universitària en xinès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Hong Kong, Taiwan, Xina, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-xinès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre xinès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua xinesa.

Arriba a més clients ubicats a Hong Kong, Taiwan, Xina traduint el teu web al xinès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en xinès. Incorporar subtítols en xinès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades xinès-català i català-xinès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Hong Kong, Taiwan, Xina.

Traduccions jurídiques català-xinès. Els nostres traductors nadius de llengua xinesa, experts en Dret, traduiran a xinès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques xinès-català i català-xinès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua xinesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-xinès.

Traducció de continguts de màrqueting a xinès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua xinesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en xinès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

10 + 9 =

D’on ve l’idioma xinès?

A partir de la llengua escrita tradicional Wen-li i del mandarí de nord, el dialecte de Pequín es va convertir en la nova llengua estàndard Kuo-Yu, que reflecteix una llengua literària molt allunyada de la col·loquial.

L'alfabet xinès és un alfabet de paraules amb uns 50.000 caràcters, dels quals entre 3.000 i 4.000 són d'ús general. Els caràcters amb el mateix so es distingeixen per diferències en els tons, el que li confereix aquest so tan especial.

El 1956 es va dur a terme una reforma alfabètica a la República Popular de la Xina, en què els caràcters més complicats es van reemplaçar amb 500 signes simplificats. A Taiwan es continua utilitzant l'alfabet tradicional, de manera que es fan servir alhora dos sistemes alfabètics, el simplificat i el tradicional.

Més informació sobre l’idioma xinès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a xinès