traducciones juradas

Traduccions jurades català<>polonès

Traduccions oficials, legalment signades, segellades i certificades, per la combinació polonès-català/espanyol. Traduccions jurades amb validesa tant a Catalunya com a Polònia…

traducciones juradas profesionales

T’han demanat una traducció jurada a polonès d’un contracte o document oficial i no saps per on començar?

La nostra agència de traduccions t’ofereix un servei ràpid de traduccions jurades de català/castellà a polonès o de polonès a català/castellà. Les traduccions jurades són documents semblants als que emet un notari, ja que es certifica que la traducció diu exactament el mateix que l’original, i per la qual cosa té caràcter oficial. Si necessites signar contractes, poders o assegurances a l’estranger, o presentar el teu expedient acadèmic en una universitat de, per exemple, Polònia, possiblement et demanaran una traducció jurada a polonès.

El terme “jurat” vol dir que la traducció ha estat signada, segellada i certificada per un traductor oficial autoritzat per a la llengua polonesa. És important no confondre traducció jurada amb traducció jurídica o legal (per a més informació: Traductor legal polonès).

Si vols saber quant et costarà, envia’ns una còpia escanejada ben visible (no serveixen fotografies), la combinació d’idiomes (entre polonès i qualsevol idioma) y el termini de lliurament de què disposes.

On es parla polonès?

El polonès o polac (polski en polac) és un dels idiomes més difícils d'Europa. Dels gairebé 40 milions de polonesos, aproximadament el 60 per cent té accés a Internet. És idioma oficial a Polònia i a la província de Vílnius, a Lituània

 

Traductors oficials català-polonès

Els nostres traductors oficials de llengua polonesa són nadius catalanoparlants o {polonesos, estan especialitzats en àmbits jurídics i tècnics, i han estat habilitats per a signar i segellar traduccions.

Postil·la de l’Haia

La Postil·la és un formulari en què un Notari o funcionari certifica que la signatura rubricada en un document és autèntica. Molts documents oficials en polonès van acompanyats d’una postil·la. Si heu de presentar cap document en un altre territori (com per exemple Polònia), segurament el més convenient serà postil·lar la traducció.

Postil·la de l’Haia

Organismes oficials

A Catalunya, les traduccions certificades o jurades espanyol/català<>polonès les duen a terme traductors nomenats pel Ministeri d’Afers Exteriors o per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. En altres països, són traductors habilitats per tribunals, organismes oficials i en alguns casos associacions professionals de traductors.

Terminis de lliurament

Les traduccions jurades català-polonès de documents curts no solen trigar més de 2 o 3 dies, però tot depèn de la disponibilitat. Si ho demanes, podem enviar-te una còpia escanejada per correu electrònic, i posteriorment l’original per missatgeria.

Preu d’una jurada espanyol/català-polonès

Les traduccions jurades català-polonès o polonès-català   es pressuposten gairebé sempre pel nombre de paraules, tot i que hi ha una tarifa mínima. El pressupost inclourà sempre les despeses de missatgeria.

Demana pressupost de traducció jurada polonès<>català<>espanyol

Documents

Entre els documents per als quals se sol requerir traducció jurada/oficial, des de o cap a polonès, tenim: diplomes, certificats d’estudis, expedients, contractes, escriptures, demandes, resolucions judicials, estatuts socials, certificats de naixement, matrimoni o defunció, llibres de família o testaments, entre d’altres.

Què saps de l’idioma polonès?

El polonès pertany, juntament amb el txec i l'eslovac, al grup eslau occidental de llengües indoeuropees. S'escriu amb caràcters llatins. El polonès es caracteritza per conservar les antigues nasals eslaves i perquè s'accentuen les penúltimes síl·labes.

Els dialectes són el gran polonès (en Posin), el polonès menor (a Cracòvia) i el mazovià (a Varsòvia).

Fes la teva consulta

5 + 2 =

La llengua polonesa

El polonès pertany, juntament amb el txec i l'eslovac, al grup eslau occidental de llengües indoeuropees. S'escriu amb caràcters llatins. El polonès es caracteritza per conservar les antigues nasals eslaves i perquè s'accentuen les penúltimes síl·labes.

Els dialectes són el gran polonès (en Posin), el polonès menor (a Cracòvia) i el mazovià (a Varsòvia).