traducciones juradas

Traduccions jurades català<>eslovè

Traduccions oficials, legalment signades, segellades i certificades, per la combinació eslovè-català/espanyol. Traduccions jurades amb validesa tant a Catalunya com a Eslovènia…

traducciones juradas profesionales

T’han demanat una traducció jurada a eslovè d’un contracte o document oficial i no saps per on començar?

La nostra agència de traduccions t’ofereix un servei ràpid de traduccions jurades de català/castellà a eslovè o de eslovè a català/castellà. Les traduccions jurades són documents semblants als que emet un notari, ja que es certifica que la traducció diu exactament el mateix que l’original, i per la qual cosa té caràcter oficial. Si necessites signar contractes, poders o assegurances a l’estranger, o presentar el teu expedient acadèmic en una universitat de, per exemple, Eslovènia, possiblement et demanaran una traducció jurada a eslovè.

El terme “jurat” vol dir que la traducció ha estat signada, segellada i certificada per un traductor oficial autoritzat per a la llengua eslovena. És important no confondre traducció jurada amb traducció jurídica o legal (per a més informació: Traductor legal eslovè).

Si vols saber quant et costarà, envia’ns una còpia escanejada ben visible (no serveixen fotografies), la combinació d’idiomes (entre eslovè i qualsevol idioma) y el termini de lliurament de què disposes.

On es parla eslovè?

L'eslovè (slovenščina en eslovè) és l'idioma oficial d'Eslovènia. També el parlen grups minoritaris a Àustria i Itàlia: aquesta llengua la parlen uns 2 milions de persones. Més del 60% té accés a Internet.

 

Traductors oficials català-eslovè

Els nostres traductors oficials de llengua eslovena són nadius catalanoparlants o {eslovens, estan especialitzats en àmbits jurídics i tècnics, i han estat habilitats per a signar i segellar traduccions.

Postil·la de l’Haia

La Postil·la és un formulari en què un Notari o funcionari certifica que la signatura rubricada en un document és autèntica. Molts documents oficials en eslovè van acompanyats d’una postil·la. Si heu de presentar cap document en un altre territori (com per exemple Eslovènia), segurament el més convenient serà postil·lar la traducció.

Postil·la de l’Haia

Organismes oficials

A Catalunya, les traduccions certificades o jurades espanyol/català<>eslovè les duen a terme traductors nomenats pel Ministeri d’Afers Exteriors o per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. En altres països, són traductors habilitats per tribunals, organismes oficials i en alguns casos associacions professionals de traductors.

Terminis de lliurament

Les traduccions jurades català-eslovè de documents curts no solen trigar més de 2 o 3 dies, però tot depèn de la disponibilitat. Si ho demanes, podem enviar-te una còpia escanejada per correu electrònic, i posteriorment l’original per missatgeria.

Preu d’una jurada espanyol/català-eslovè

Les traduccions jurades català-eslovè o eslovè-català   es pressuposten gairebé sempre pel nombre de paraules, tot i que hi ha una tarifa mínima. El pressupost inclourà sempre les despeses de missatgeria.

Demana pressupost de traducció jurada eslovè<>català<>espanyol

Documents

Entre els documents per als quals se sol requerir traducció jurada/oficial, des de o cap a eslovè, tenim: diplomes, certificats d’estudis, expedients, contractes, escriptures, demandes, resolucions judicials, estatuts socials, certificats de naixement, matrimoni o defunció, llibres de família o testaments, entre d’altres.

Què saps de l’idioma eslovè?

L'eslovè està considerat com la llengua eslava més antiga documentada amb textos escrits. En els monuments de Freising dels segles X i XI trobem els primers testimonis de la llengua escrita eslovena.

L'eslovè pertany a el grup meridional de llengües eslaves. Una característica especial és la formació de 50 dialectes diferents i dos sistemes fonètics, oficialment reconeguts.

Fes la teva consulta

7 + 3 =

La llengua eslovena

L'eslovè està considerat com la llengua eslava més antiga documentada amb textos escrits. En els monuments de Freising dels segles X i XI trobem els primers testimonis de la llengua escrita eslovena.

L'eslovè pertany a el grup meridional de llengües eslaves. Una característica especial és la formació de 50 dialectes diferents i dos sistemes fonètics, oficialment reconeguts.