"https://esmedo.es/wp-content/themes/Divi/js/html5.js" type="text/javascript"> 8) ]> ang="ca" prefix="og: https://ogp.me/ns#"> ang="ca" prefix="og: https://ogp.me/ns#"> Com és la situació econòmica en França? Com és la situació econòmica en França?

França

Idiomes que es parlen a França: Francès.

Creixement del PIB: 2,3%
PIB per càpita: $ 38.500
Balança comercial / Producte Interior Brut: -0,6%
Població: 67.400.000 habitants
Deute públic / PIB: 97%
Taxa d'atur: 9,4%
Inflació: 1,2%

Economia de França

L'economia francesa està diversificada en tots els sectors. El govern ha privatitzat parcialment o totalment moltes grans empreses, incloent Air France, France Télécom, Renault i Thales. No obstant això, el govern manté una forta presència en alguns sectors, particularment en les indústries d'energia, transport públic i defensa. França és el país més visitat del món amb 89 milions de turistes estrangers el 2017. Els líders de França segueixen compromesos amb un capitalisme en què mantenen la igualtat social per mitjà de lleis, polítiques fiscals i despeses socials que mitiguen la desigualtat econòmica. El PIB real de França va créixer un 1,9% el 2017, enfront de l'1,2% de l'any anterior. La taxa d'atur (inclosos els territoris d'ultramar) va augmentar del 7,8% el 2008 al 10,2% el 2015, abans de caure al 9,0% el 2017. La desocupació juvenil a França va disminuir del 24,6% en el quart trimestre del 2014 al 20,6% en el quart trimestre del 2017.

Les finances públiques de França s'han vist històricament sotmeses a tensions degudes a les elevades despeses i al baix creixement. El 2017, el dèficit pressupostari va millorar fins al 2,7% del PIB, de manera que es va complir l'objectiu de dèficit del 3% establert per la UE. Mentrestant, el deute públic de França va augmentar del 89,5% del PIB el 2012 al 97% el 2017.
Des que va assumir el càrrec al maig de 2017, el President Emmanuel Macron ha posat en marxa una sèrie de reformes econòmiques per millorar la competitivitat i impulsar el creixement econòmic.

El president Macron va fer una campanya per reformar el codi de treball de França i, a la fi de 2017, va implantar una sèrie de reformes per augmentar la flexibilitat en el mercat laboral, facilitant a les empreses la contractació i l'acomiadament, i simplificant les negociacions entre ocupadors i empleats. A més de les reformes laborals, el pressupost del president Macron per 2018 va reduir la despesa pública, els impostos i les contribucions a la seguretat social per estimular la inversió privada i augmentar el poder adquisitiu. El govern planeja reduir gradualment la taxa de l'impost de societats del 33,3% al 25% per a l'any 2022.

Agència de traducció Català-Francès

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a França? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Francès… Oferim serveis de traducció tècnica Francès-Català, traducció legal Francès-Català, traducció de llocs web Francès-Català, o traducció de subtítols Francès-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Francès a França i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.