traducciones juradas

Traductors nadius de llengua maltesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-maltès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-maltès.

Serveis lingüístics en llengua maltesa

Necessites traduir a maltès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Malta o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a maltès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a maltès.

w

Qui parla maltès?

L’autoglotònim de maltès és il-Malti. El petit estat insular de Malta té gairebé 400 mil habitants. El 60% de la població té accés a Internet. Els idiomes oficials són l'anglès i el maltès. L'italià també exerceix una influència notable a Malta.

Traductors de llengua materna maltesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua maltesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre maltès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a maltès, hauran de ser nadius  maltesos.

Professionals amb formació universitària en maltès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Malta, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-maltès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre maltès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua maltesa.

Arriba a més clients ubicats a Malta traduint el teu web al maltès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en maltès. Incorporar subtítols en maltès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades maltès-català i català-maltès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Malta.

Traduccions jurídiques català-maltès. Els nostres traductors nadius de llengua maltesa, experts en Dret, traduiran a maltès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques maltès-català i català-maltès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua maltesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-maltès.

Traducció de continguts de màrqueting a maltès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua maltesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en maltès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

15 + 9 =

D’on ve l’idioma maltès?

El maltès és l'únic idioma de la família de llengües semítiques que està oficialment alfabetitzat en llatí.

El maltès va evolucionar a partir de l'àrab magribí. El vocabulari també està fortament influït per l'italià de Sicília. L'alfabet i la gramàtica es basen en el llatí. El maltès és una llengua oficial d'alt valor simbòlic per a la identitat nacional. No obstant això, l'italià i l'anglès són majoritaris en el dia a dia.

Més informació sobre l’idioma maltès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a maltès