traducciones juradas

Traductors nadius de llengua albanesa

Seleccionem els millors traductors professionals català-albanès. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-albanès.

Serveis lingüístics en llengua albanesa

Necessites traduir a albanès manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Albània o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a albanès o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a albanès.

w

Qui parla albanès?

L'albanès (gjuha shqipë en albanès) el parlen uns 7,3 milions de persones a Albània, Kosovo, Macedònia, Montenegro, Bulgària, República Txeca, Grècia, Turquia i també en comunitats d'immigrants a tot el món.

Traductors de llengua materna albanesa

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua albanesa és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre albanès i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a albanès, hauran de ser nadius  albanesos.

Professionals amb formació universitària en albanès i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Albània, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-albanès (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre albanès i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua albanesa.

Arriba a més clients ubicats a Albània traduint el teu web al albanès. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en albanès. Incorporar subtítols en albanès als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades albanès-català i català-albanès. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Albània.

Traduccions jurídiques català-albanès. Els nostres traductors nadius de llengua albanesa, experts en Dret, traduiran a albanès els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques albanès-català i català-albanès de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua albanesa estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-albanès.

Traducció de continguts de màrqueting a albanès. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua albanesa no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en albanès i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

13 + 3 =

D’on ve l’idioma albanès?

L'albanès és una llengua indoeuropea que constitueix la seva pròpia branca en la família indoeuropea i no té parents propers. La parlen al voltant de 7,6 milions de persones, principalment a Albània i Kosovo, i en algunes parts d'Itàlia, Macedònia, Montenegro, Romania i Sèrbia.

Orígens

Alguns estudiosos creuen que l'albanès prové de l'il·liri, un grup de llengües indoeuropees que es parlaven en els Balcans Occidentals fins al segle VI d.C. Uns altres creuen que l'albanès descendeix del Traci o el Dacià, llengües indoeuropees parlades en zones dels Balcans fins aproximadament el segle V d.C.

Influències lingüístiques

L'albanès va absorbir algunes paraules del grec i moltes del llatí entre el segle II a.C. i el segle V d.C. Posteriorment va rebre influències d'idiomes de les tribus eslaves i germàniques que es van establir en els Balcans. També va rebre préstecs dels preromans o valacs del segle IX d.C.

Més informació sobre l’idioma albanès

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a albanès