traducciones juradas

Traductors nadius de llengua coreana

Seleccionem els millors traductors professionals català-coreà. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-coreà.

Serveis lingüístics en llengua coreana

Necessites traduir a coreà manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Corea del sud o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a coreà o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a coreà.

w

Qui parla coreà?

75 milions de persones a Corea del Nord i del Sud parlen coreà (한국어 en coreà). Els 25 milions de coreans del nord no tenen cap paper ni a Internet ni en l'economia mundial, mentre que a Corea de Sud, que representa el 2% de l'economia mundial, més de l'80% tenen accés a Internet.

Traductors de llengua materna coreana

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua coreana és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre coreà i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a coreà, hauran de ser nadius  coreans.

Professionals amb formació universitària en coreà i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Corea del sud, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-coreà (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre coreà i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua coreana.

Arriba a més clients ubicats a Corea del sud traduint el teu web al coreà. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en coreà. Incorporar subtítols en coreà als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades coreà-català i català-coreà. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Corea del sud.

Traduccions jurídiques català-coreà. Els nostres traductors nadius de llengua coreana, experts en Dret, traduiran a coreà els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques coreà-català i català-coreà de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua coreana estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-coreà.

Traducció de continguts de màrqueting a coreà. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua coreana no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en coreà i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

1 + 14 =

D’on ve l’idioma coreà?

Fins al segle VII, el coreà s'escrivia amb caràcters xinesos, que no obstant això no són aptes per a llengües aglutinants, per la qual cosa es va desenvolupar un alfabet sil·làbic. Al segle XV es va crear l'alfabet que encara avui s'utilitza, el Hangul, una creació totalment nova que finalment es va imposar al segle XX.

El coreà el parlen al voltant de 63 milions de persones a Corea de Sud, Corea del Nord, Xina, Japó, Uzbekistan, Kazakhstan i Rússia. No se sap amb certesa la relació entre el coreà i altres llengües, encara que alguns lingüistes creuen que forma part de les llengües altaiques. Gramaticalment, el coreà és molt similar al japonès i prop del 70% del seu vocabulari prové del xinès.

Més informació sobre l’idioma coreà

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a coreà