traducciones juradas

Traductors nadius de llengua lituana

Seleccionem els millors traductors professionals català-lituà. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-lituà.

Serveis lingüístics en llengua lituana

Necessites traduir a lituà manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Lituània o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a lituà o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a lituà.

w

Qui parla lituà?

Amb 3,4 milions d'habitants, Lituània és l'estat més poblat de les repúbliques bàltiques. El 60% dels lituans tenen accés a Internet. L'idioma nacional és el lituà (lietuvių kalba en lituà), parlat per gairebé 2,5 milions de persones.

Traductors de llengua materna lituana

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua lituana és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre lituà i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a lituà, hauran de ser nadius  lituans.

Professionals amb formació universitària en lituà i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Lituània, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-lituà (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre lituà i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua lituana.

Arriba a més clients ubicats a Lituània traduint el teu web al lituà. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en lituà. Incorporar subtítols en lituà als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades lituà-català i català-lituà. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Lituània.

Traduccions jurídiques català-lituà. Els nostres traductors nadius de llengua lituana, experts en Dret, traduiran a lituà els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques lituà-català i català-lituà de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua lituana estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-lituà.

Traducció de continguts de màrqueting a lituà. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua lituana no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en lituà i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

1 + 8 =

D’on ve l’idioma lituà?

Es considera que el lituà és una llengua particularment arcaica de la família de llengües indoeuropees, ja que ha conservat el seu ampli ús de les flexions. Juntament amb el letó, és un dels dos últims representants vius de les llengües bàltiques.

El lituà utilitza l'alfabet llatí, modificat amb caràcters especials. El primer document escrit data del segle XVI.  Al segle XIX, el professor August Schleicher de Praga va contribuir en gran mesura a l'estudi de la llengua lituana. En aquesta època encara existien tres dialectes lituans que competien pel domini lingüístic.

El lituà estàndard utilitzat avui en dia va evolucionar a partir del dialecte del sud-oest, i es va convertir en llengua nacional després de la primera independència de Lituània el 1918.

Més informació sobre l’idioma lituà

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a lituà