traducciones juradas

Traductors nadius de llengua eslovaca

Seleccionem els millors traductors professionals català-eslovac. Des de traduccions jurades, legals o tècniques, fins a la transcripció i traducció de subtítols per als vídeos de la teva empresa. Situada a Barcelona, la nostra agència està especialitzada en traduccions espanyol/català-eslovac.

Serveis lingüístics en llengua eslovaca

Necessites traduir a eslovac manuals d’usuaris o el teu web per arriba a clients ubicats a Eslovàquia o a altres llocs?

La nostra empresa de traduccions aposta fermament per la tecnologia i fem servir memòries de traducció i un sistema de gestió conforme amb ISO 9100 i DIN EN 15038. Està comprovat que els clients estrangers confien més en les empreses que acudeixen a traductors professionals per traduir, ja sigui a eslovac o a qualsevol altre idioma, documentació com manuals d’instruccions, descripcions de productes o campanyes publicitàries. No et quedis enrere i calcula quins beneficis li ofereix a la teva empresa traduir continguts de català/espanyol a eslovac.

w

Qui parla eslovac?

5,4 milions d'eslovacs parlen l'eslovac (slovenčina en eslovac) com a llengua materna. Més de l'70% dels eslovacs tenen accés a Internet. 

Traductors de llengua materna eslovaca

Una de consideracions que cal fer-se abans de contractar un traductor de llengua eslovaca és que sigui aquesta la seva llengua materna. Si la traducció és entre eslovac i català hauran de ser nadius cataloparlants; si la traducció és de català a eslovac, hauran de ser nadius  eslovacs.

Professionals amb formació universitària en eslovac i català

A més de ser nadius, tots els nostres traductors han cursat estudis universitaris en Traducció i Interpretació (a l’Estat o a Eslovàquia, etc.), o bé són professionals de la disciplina per la qual s’hagin especialitzat com a traductors català-eslovac (Dret, Enginyeria, Medicina, Economia, Informàtica…) i han completat la seva formació en idiomes i tècniques de traducció.

Traduïm documents entre eslovac i qualsevol idioma

Patents, certificats de naixement, matrimoni o defunció, fitxes tècniques, catàlegs de productes, contractes públics i privats, escriptures notarials, procediments d’adopció, comptes anuals, balanços financers … A continuació us presentem la resta de serveis per a la llengua eslovaca.

Arriba a més clients ubicats a Eslovàquia traduint el teu web al eslovac. Traduïm arxius en qualsevol format (html, xml, xhtml…) i en qualsevol plataforma de gestió de continguts.

Subtitulació de vídeos en eslovac. Incorporar subtítols en eslovac als teus vídeos corporatius millorarà la imatge de la teva empresa.

Traduccions jurades eslovac-català i català-eslovac. Traductors nomenats per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i per organismes oficials amb seu a Eslovàquia.

Traduccions jurídiques català-eslovac. Els nostres traductors nadius de llengua eslovaca, experts en Dret, traduiran a eslovac els teus contractes, escriptures, sentències, demandes…

Traduccions tècniques eslovac-català i català-eslovac de manuals d’instruccions i manteniment, declaracions de conformitat i tot tipus de documentació requerida per la Directiva 2006/42 / CE relativa a les màquines.

Els nostres traductors nadius de llengua eslovaca estan especialitzats en la traducció de pòlisses d’assegurança, informes d’auditoria, comptes anuals i de resultats o plans de negoci. La nostra empresa de traducció financera t’ofereix garantia de puntualitat i qualitat en tots els teus projectes espanyol-català-eslovac.

Traducció de continguts de màrqueting a eslovac. T’ajudem a gestionar i publicar ràpida i eficaçment els teus continguts en xarxes socials perquè els textos en llengua eslovaca no semblin una traducció.

WordPress és un dels sistemes de gestió de continguts (CMS) més utilitzats per a la publicació de pàgines web. Gestionem traduccions de WordPress en eslovac i en els idiomes que necessitis. Instal·lem el plugin multilingüe WPML i connectem la teva web al nostre software de gestió de traduccions.

Fes la teva consulta

4 + 1 =

D’on ve l’idioma eslovac?

Es té constància de l'eslovac com a dialecte des del segle X, i des del segle XVIII també com a llengua escrita.

L'eslovac és un idioma eslau occidental parlat per uns 5,6 milions de persones a Eslovàquia i també al Canadà, Hongria, Polònia, Romania, Ucraïna i els Estats Units. L'eslovac està estretament relacionat amb el txec, el polonès i el sòrab.

Els documents en eslovac van començar a aparèixer en el segle XV. L'estàndard literari de l'eslovac no va aparèixer fins al segle XIX. La literatura eslovaca va florir entre 1918 i 1938 quan el territori de parla eslovaca va passar a formar part de Txecoslovàquia, encara que no tots els txecs van reconèixer l'eslovac com a idioma diferenciat.

Des de la desaparició de Txecoslovàquia el 1993, Eslovàquia és un país independent i les llengües eslovaca i txeca han començat a allunyar-se entre si, encara que els seus parlants segueixen entenent-se.

Més informació sobre l’idioma eslovac

Posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns què necessites traduir des de o cap a eslovac