Suècia

Idiomes que es parlen a Suècia: Suec.

Creixement del PIB: 2,1%
PIB per càpita: $ 53.400
Balança comercial / Producte Interior Brut: 3,3%
Població: 10.000.000 habitants
Deute públic / PIB: 41%
Taxa d'atur: 6,7%
Inflació: 1,9%

Economia de Suècia

L'economia petita, oberta i competitiva de Suècia ha estat pròspera, i Suècia ha aconseguit un envejable nivell de vida amb la seva combinació de capitalisme de lliure mercat i generosos beneficis socials. Suècia està fora de la zona euro, en gran mesura per la preocupació que la seva adhesió a la Unió Econòmica i Monetària Europea disminuís la sobirania de país sobre el seu sistema de benestar. La fusta, l'energia hidroelèctrica i el ferro constitueixen la base d'una economia manufacturera que depèn en gran mesura del comerç exterior. Les exportacions, que inclouen motors, maquinària, vehicles de motor i equips de telecomunicacions, representen més del 44% del PIB. Suècia gaudeix d'un superàvit en compte corrent d'aproximadament el 5% del PIB, un dels més elevats d'Europa.

S'estima que el PIB va créixer un 3,3% el 2016 i 2017, impulsat en gran mesura per la inversió en el sector de la construcció. Els economistes suecs esperen que el creixement econòmic es relaxi lleugerament en els propers anys a mesura que aquesta inversió disminueixi. El creixement econòmic mundial va impulsar encara més les exportacions de productes suecs, impulsant el creixement econòmic intern en 2017.

El Banc Central està atent a les pressions deflacionistes i els observadors bancaris esperen que mantingui una política monetària expansionista el 2018. Els preus i els salaris a Suècia només han augmentat lleugerament en els últims anys, el que ha contribuït a la competitivitat de país. A curt i mig termini, els desafiaments econòmics de Suècia inclouen l'oferta d'habitatge assequible i la integració d'immigrants en el mercat laboral.

Agència de traducció Català-Suec

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Suècia? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Suec… Oferim serveis de traducció tècnica Suec-Català, traducció legal Suec-Català, traducció de llocs web Suec-Català, o traducció de subtítols Suec-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Suec a Suècia i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.