Emirats Àrabs Units

Idiomes que es parlen a Emirats Àrabs Units: Àrab.

Creixement del PIB: 0,8%
PIB per càpita: $ 40.700
Balança comercial / Producte Interior Brut: 6,9%
Població: 9.700.000 habitants
Deute públic / PIB: 20%
Taxa d'atur: 1,6%
Inflació: 2%

Economia dels Emirats Àrabs

Els Emirats Àrabs Units tenen una economia oberta amb un alt ingrés per càpita i un considerable superàvit comercial anual. Els esforços de diversificació econòmica han reduït la part del PIB del sector del petroli i el gas al 30%. Des de les primeres prospeccions de petroli en els EAU fa gairebé 60 anys, el país ha experimentat una profunda transformació, passant de ser una regió pobra de petits principats desèrtics a un estat modern amb un alt nivell de vida. El govern ha augmentat la despesa en creació d'ocupació, i l'expansió d'infraestructures està obrint els serveis públics a una major participació del sector privat. Les zones franques de país (que ofereixen una propietat 100% estrangera i zero impostos) estan ajudant a atraure inversors estrangers. La crisi financera mundial de 2008-09, l'enduriment del crèdit internacional i la deflació dels preus dels actius van limitar l'economia el 2009. Les autoritats dels EAU van intentar frenar la crisi augmentant la despesa i impulsant la liquiditat del sector bancari.

La crisi va colpejar amb més duresa a Dubai, que es va veure molt exposada a la depressió dels preus immobiliaris. Dubai no tenia prou efectiu per complir les seves obligacions de deute, el que va provocar la preocupació mundial per la seva solvència i, en última instància, un rescat de 20.000 milions de dòlars del Banc Central dels Emirats Àrabs Units i del Govern d'Abu Dhabi que va ser refinançat al març de 2014.

La dependència que tenen els Emirats Àrabs Units del petroli és un important desafiament a llarg termini, tot i ser un dels països més diversificats del Consell de Cooperació del Golf. Els baixos preus del petroli han portat els Emirats Àrabs Units a retallar despeses, fins i tot en alguns programes socials, però segueixen tenint suficients actius en els seus fons d'inversió sobirans per cobrir el seu dèficit. El govern va rebaixar els incentius als combustibles a l'agost de 2015 i va introduir impostos especials (50% sobre les begudes carbonatades edulcorades i 100% sobre les begudes energètiques i el tabac) a l'octubre de 2017. Al gener de 2018 es va introduir un IVA del cinc per cent. El pla estratègic dels Emirats Àrabs Units per als propers anys se centra en la diversificació econòmica, la promoció com a centre mundial del comerç i el turisme, el desenvolupament de la indústria i la creació de més oportunitats d'ocupació per als nacionals mitjançant millores en la educació i la millora de l'ocupació en el sector privat.

Agència de traducció Català-Àrab

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Emirats Àrabs Units? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Àrab… Oferim serveis de traducció tècnica Àrab-Català, traducció legal Àrab-Català, traducció de llocs web Àrab-Català, o traducció de subtítols Àrab-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Àrab a Emirats Àrabs Units i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.